Feyzacbn Elf-40 haftanın geriden gelmesi doğum zamanını değiştirmiyor. Sadece gelişimi için onu demiştir, 2 haftaya kadar ileriden ya da geriden gelmesi normal diye biliyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah sağ salim canlı 🌸
Serifeberay Şafak 22 🙏 Oğluşumu bekliyorum ❤️ Aşırı ödemim var parmaklarımda uyuşma var karnım bacaklarımda kaşıntı var günler geçmiyor 😕😢
Minikannecik2 Zlyhky yanı bilmiyorum tam olarak 38 hafta olunca alıyorlarmış ilki sezeryan olmustu ama 41 de gelmedi diye mecburi oldu 🙂
Mervewy1 Uzel yine iyi sizin benim ne açılma var ne bisi sancı ise yalancı sancılar çıkıyo 75 lerde ayak şişmesi el şişmesi hepsi var suannbende de Allah yardımcımız olsun 🥺
2prens-annesii Emirasaf-annesi İkinci oğlumu bekliyorum 🤗 30+3 haftalık olduk kaburgalarım batıyor sanki uzun süre oturamiyorum bugün onun kıyafetlerini utuledim mesela izin vermedi sıpa akşama kadar uğraştım dinlene dinlene 😅
Eminkoo Tubiikkoo bende aynı 29+4aynı şeyleri yaşıyoruz güzel şeyler çok şükür birimde kız kısmet olursa 🤩
Tubiikkoo Eminkoo Allah bağışlasın Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Biz bugün kızımı görmeye gittik doktor 1400 gram dedi gayet iyi dedi çok şükür ve makat gelişiymiş sizin ne durumda döndü mü sizin bebiş