Ayaz_Aybars_mom 15-6 olduk minigimle cinsiyetimiz belli degil daha 😐😐 bel ve bas agrim hic gecmiyo bu bas agrisina cözüm bulan varmi acaba 🤔🤔🤔
alilay-3444 Emirasaf-annesi Biz 35 haftalık olduk Erkek bebek Hareket kısıtlılığı çabuk yorulma gibi belirtiler başladı. Yataktan kalkarken zorlama. Sık idrar ihtiyacı . Ve göbeğim artık dizlerime degiyor.😂 Ha birde önünü alamayacağım kadar fazla yırtığım oldu ben de tezgaha çarpınca canım acıyor bende unutuyorum😂😂🤗
Mervewy1 Uzel bende erkek bekliyorum ya benimde son 10 aynıyız 😻😻😻 mide yanması şikayetlerim çok azaldı bebek hareketleride aynı şekil azalma var 🥺🥺 bakalım hayırlısı
Uzel Mervewy1 1 aydır 2 cm açılmam var nst de sancım yüksek çıkıyor ama bende tık yok aşırı derecede ayaklarım şişti
ummuhancelik 31+0 olduk son 63 kızımızı bekliyoruz 🧚🏻♀️🥰 bel ağrısı kalçaya batma ve huysuz bacak sendromları acayip rahatsız ediciiiii 🤦🏻♀️🥺
Mervewy1 Uzel yine iyi sizin benim ne açılma var ne bisi sancı ise yalancı sancılar çıkıyo 75 lerde ayak şişmesi el şişmesi hepsi var suannbende de Allah yardımcımız olsun 🥺