Didemmmmm Haticeey 26. Haftada gitmiştim 971 gr canım 23 Eylül de gideceğim bir daha 🙏🏻 Senin minnoş kaç kilo ne zaman gideceksin
goktugun_annesiii Faridam ara ara oluyor canım birde ayıptır söylemesi sanki rahmim şişiyor gibi hissediyorum 🤷🏼♀️
Faridam 22 hafta hamilelik 2ci sezeryan olucak tek bakiyorum çoçuma 😒1 yaş 1 aylik ve hala yurumuyor off Nefes darliqi karnim şişti bel aqrisi bide mide yanmasi offf
Didemmmmm Haticeey oyy maşallah 🧿🙏🏻 Yine 1 ay da bir mi gideceksin kontrole canım ne zaman nst ye bakıyormuş bir şey söyledi mi doktorun
Hifaefraimm Haticeey hadi inşallah yaa darısı bana göbişimin büyümesini istiyommm cok mu şey istiyom😂😂😂
Beyza_1760 Emirasaf-annesi Biz 20+3 olduk kızımı bekliyorum allahın izniyle kaşıntı baş ağrısı bel sırt ağrısı çok var ne yapıcam bilmiyorum 😒
Kubraadonmez Selcanozkoc0 normal bekliyorum yok doğum kanalında degıldı en son yarın kontrol var ama doğum pozisyonunda duruyor bebek
Meleyimiz Son 68🙏zorlaniyorum bel agrisi kasiklarda agrilar uyuyamamak ama miniyimin hareket etmesi varligi herseye deger🥰😍saglikli gel kuzucugum🤲🏻❤