yunusemreninannesiii Emirasaf-annesi benim 8+1 günlük ama bende ayni şikayetler var midede yanma halsizlik mide bulantısı
Mervesmsek22 Aziiii daha yolun başındayız biz 198 gün var 11+5 teyiz midem bulantısı ve şiddetli baş dönmesi vae bende de🥰
Fatma272727 Emirasaf-annesi 34+1 31 gunumuz kaldi sezeryan dogum hala agrim sizim yok bir mide yanmasi var
Mevoon 26+1 son 97 günümüz kaldı kızımı bekliyorum 🙏😇 mide yanması, özellikle geceleri kramptan uykuyu unuttum 😏
annesi_ Mevoon benimde aynı hafta kızım olucak inşallah nefes darlığından şikayetim var başka da bişeyim yok çok şükür ama nefes darlığı bitiriyo beni uykular haram oldu şimdiden
2findikannesi 27+4 olduk kızımla inşallah Rabbim nasip ederse son 88 gün görünüyor ama 20 gün önce serklaj işlemi yapıldı erken doğum başladığı icin o yuzden doktorum 30 dan sonra sürekli takip eder bekleriz dedi. Böyle olan varmı araniz da.
Dilekyakan Son 22 ☺️ 36+6yız oğluşumla. Sanki birkaç güne doğacak gibi hissediyorum nedense😂 inşallah ters giden bir şey olmazsa sezeryan sonrası normal doğum olacak.
Hatice_izmir Aslgnldmr Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bereberiz bende ikiz erkek bekliyorum 32 5 günlük sezeryanla mı alacaklar sizi