Selcansahin33 ebru05 ben 3 gündür yapıyorum doğum olana kadar da yapıcam eli kulağında zaten rahim baya yumuşamış incelmis dedi doktorum 🤗
Deletedmom93428 ebru05 ya hani içi gözükcek tani çekirdeği ki suya iyice tad versn diye ben böyle anladım😊
Deletedmom93428 ebru05 temizlik yapıyordum yeni bitirdım deniyeceğim şimdi tadı nasıl 😂1 bardak mı içtinz sadece 🥰😂
MerveCeren Deletedmom93428 aşırı tatlı şeker hastası olsam gümlerdim normal yerkende ağır geliyordu zaten😂 şifa niyetine diyerek yedim suyuda içtim bakalım şimdilik bir hareket yok 🤷🏻♀️😬
ebru05 Deletedmom93428 iki bardağıda içtim valla😅 suyun tadında bişi yoktu sadece ben hurmayı yerken zorlandım ben normaldede hurma sevmem ondan galiba💁🏼♀️
Selcansahin33 Deletedmom93428 kaynayan suyun hepsini içiyorum zaten kaynatırken 2 bardak koyuyorsunuz ya biraz da şu çekiyor bir bardaktan az fazla çıkıyor 🤗🤗
Deletedmom93428 ebru05 iki bardak suyu soğuk koyucaz dimi hurmayla beraber kaynayacak yani mantıken 😳
Selcansahin33 -eylul- insallah insallah benim doktorum farkı söyledi insallah sizinde öyle olur doktorum söylemese ben o kadar aman aman farkı hissedemeyebilirdim 🤗