Selcansahin33 ebru05 ben 3 gündür yapıyorum doğum olana kadar da yapıcam eli kulağında zaten rahim baya yumuşamış incelmis dedi doktorum 🤗
Selcansahin33 Deletedmom93428 kaynayan suyun hepsini içiyorum zaten kaynatırken 2 bardak koyuyorsunuz ya biraz da şu çekiyor bir bardaktan az fazla çıkıyor 🤗🤗
Selcansahin33 -eylul- insallah insallah benim doktorum farkı söyledi insallah sizinde öyle olur doktorum söylemese ben o kadar aman aman farkı hissedemeyebilirdim 🤗
Selcansahin33 Deletedmom93428 aynen öyle bende biraz sancı var suan doğurursam hemn yazıcam buraya 😅😅
Selcansahin33 ebru05 adet sancısı gibi sancım oldu ama bana asıl gelişmeyi doktorum müjdeledi rahim baya incelmis yumuşamış cok güzel gelişme kaybetmişiz dedi
Prlkelif Doktor hurma ye demişti sadece geceleri sancım oluyor sabah sanki hamile değilim gibi rahatım bari bunuda deneyeyim inşallah işe yarar 39+5 olcam 12′de yeter gelsin artık diyorum 🙈
ebru05 Prlkelif günümüz aynı sizinle 🤷🏼♀️ bende denedim sadece bel ağrısı oluştu yarın tekrar deniyecegim