Efenin_annesii Hamideekoc bizimde 14 Ocak diye söyledi 🤗 Allah sağlıkla kucağımıza almayı etsin hepimize inşallah 🤲
Gulper Benim normalde 7 şubat ama sezeryan olduğu için ocak sonu felan olur 2 hafta erken aldıkları için oğlum da 17 ocak doğumlu nasipse kızımda ocak doğumlu tam tamına arasında 8yaş olucak
Kubraveysl sumeyraballl masllah darisi basima banada 20+4 bende detaylı ultrasyon girdinmi acaba kacinci haftada girdin cmm bana ayin 25 gel dedi Dr yani 22+5 olucam insllh ozmn kadr
Asyamveboncugum busrakaripek biz bi 13haftalikken ogrendik bidaha gostermedi erkek dedi ama bakalim 😊
sumeyraballl Tugbamete sağlıkla al kuzum kucağna minnoşu🥰 Rabbim sana bağışlasın iki evladını da bahtları güzel olsun
Alpdef E-akalin bende aynı cnm belki daha küçükler ya i yuzden olabilir ben özellikle uzandığım zaman ve oturduğum da ara ara hissediyorum hareklerjni bence zaman geçtikçe daha cok hissederiz insallah
demirmommm Alpdef Bende hissedemiyorum ya ilk gebeliğim 23+3 üm. Doktorum da çok zayıfsın nasıl hissetmezsin dedi endişelendi biraz haftaya tatlı ye gel hareketlerini takip edelim dedi. Çok üzülüyorum hissedememeye dışardan belli oluyor tekmeler yiyorum diyenler var
Tugbamete sumeyraballl amin inşallah hepimizin evlatları sağlıkla gelsin Rabbim hayırlı ömürler versin 🥰🌸
Kubraveysl sumeyraballl aynı ozmn peki bebegi gordunmu yüzünü burnunu:)) bn her girdigimde görüyorum Dr ultrasyon mükemmel insan heycanlaniyirda en son gittigmde 200grmdi bebek 19haftalik Dr biraz yavaş alio kiloyu dedi sanki bütün kiloları ben alıyorum:) yine gittigmde düzelmistir kilosu insallah:)
demirmommm Babyface Benim de detaylı ultrasonda 8 Ocak göründü ama beklemez dedi o kadar bir de sezeryan olacağım için :) hareketlerini hissediyor musunuz ben hala hissetmiyorum tam olarak
Babyface demirmommm Kişiden kişiye değişiyor yakın zamanda sizde hissedersiniz merak etmeyin :) Bizim oğluş kendini çok çabuk belli etti daha çok küçükken bile hafif dalgalanmalar halindeydi şimdi pat pat tekme attığını hissediyorum🥰
Alpdef Kubraveysl yok cnm ya nerde bizim doktor o kadar net göstermiyo kalp atışını dinletiyo iyi olduğunu soyluyo baska bisey demiyo kilosunu bile daha bilmiyorum
sumeyraballl Kubraveysl evet kuzum gördüm düzelmiştir kuzum bol proteinli beslen gerekiyorsa doktorna özellikle bebeğin kilosu için ne tükete bilirm diye sor çatlakların oluştu mu