Ahden Mavimsihanim bizimde 22 Ocak görünüyor takvime göre. Cinsiyetimiz erkek akşamları biraz pıt pıt vurur gibi başka bi hareket yok yA çok sakin yada ben hissedemiyorum 😅
Lenamiran busrabusra22 ay biz daha yerimizde sayıyoruz Cinsiyeti bir türlü göstermedi hep elleri kapalı ilk çocuk ve çok merak ediyor insan haliyle ☺️🤭🤗😇
Lenamiran busrabusra22 Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah çiçeğim herşey gönlünüzce olsun 🤗😇
Kubraveysl sumeyraballl masllah darisi basima banada 20+4 bende detaylı ultrasyon girdinmi acaba kacinci haftada girdin cmm bana ayin 25 gel dedi Dr yani 22+5 olucam insllh ozmn kadr
Efenin_annesii Hamideekoc bizimde 14 Ocak diye söyledi 🤗 Allah sağlıkla kucağımıza almayı etsin hepimize inşallah 🤲
Gulper Benim normalde 7 şubat ama sezeryan olduğu için ocak sonu felan olur 2 hafta erken aldıkları için oğlum da 17 ocak doğumlu nasipse kızımda ocak doğumlu tam tamına arasında 8yaş olucak
Asyamveboncugum busrakaripek biz bi 13haftalikken ogrendik bidaha gostermedi erkek dedi ama bakalim 😊
sumeyraballl Tugbamete sağlıkla al kuzum kucağna minnoşu🥰 Rabbim sana bağışlasın iki evladını da bahtları güzel olsun