Cancular Melekfurkan hayırlı uğurlu olsun 🤗 yalnız kesiği neden dotkor değilde ebe yaptı o garip geldi bana
Elifoztrk Ckfksldlflglglsks ben hic hissetmemistm , hic kimseyle kyaslamayn merak etmeyin dogum gbi mucizevi biseyi gerceklestrcek gucumuz varken atlan dikisin hissiyati hic bisey 🥰
Ckfksldlflglglsks Elifoztrk tabiki öyle, ama ilk gebeliğim ve korkuyorum doğumumada çok az kaldı. Aslında korkmamak için araştırmıyorum bile ama denk gelince malûm🤦🏼♀️😇
Aylul Melekfurkan çok güzel bişey normal Doğum yapmak bunu hayal edemiyorum çünkü yaşım 40 , sanırım yaşınızda genç hani derler ya her şey zamanında güzel diye, cuk oturmuş sizin durum ne mutlu 🧿
Ylmaz Melekfurkan sağlıkla büyütün doğumunuzda doktor yok muydu ebe mi vardı sadece. Bende Isparta şehir hastanesine gidiyordum kontrole ama artık üniversiteye gidiyorum suyum çok olduğu için.
Kelebekkannesi Fatma2710 aynı hafta aynı gündeyiz 😅 benim de bu ara hiç ayağa kalkasın yok gecen hafta yıne iş yapıyordum bu hafta hiç kalkasın yok
Fatma2710 Kelebekkannesi bakalım bebekler ne zaman gelecek 2 kasım dedi dr ama sezeryan olursa 26 ekim dedi ama bebek kendiside gelebilir ekim ayında heralde her bebek 9 ay 10 günü tamamlamıyor galiba.
Ylmaz Aylinarya bana da çok fazla dediler amniyon sıvısına. Şeker çıktı bende cuma günü kontrole gidince bakalım doktor ne diyecek. Bu arada şu an 34+0 haftalıgız
milla-s Ylmaz havvana hanımdı ama geçenlerde acile gitmek zorunda kaldım biraz sert davrandılar, o günden beri gitmiyorum şehir hastanesine.
ipekgumen İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 17 yaşında ve 13 yaşında 2 oğlum var şimdi 3 . bebeğime hamileyim 😊
Sevimvrs Melekfurkan Pozitif doğum hikayesi başlığını görünce koşuyorum 😄 Gözünüz aydın,çok sevindim rahat bir doğum olmasına,Rabbim bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin ❤
Lcmss12 Melekfurkan Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun bende Isparta da yaşıyorum meddemde doğum yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla 😊
Melek0 Lolipoppp benimde tam tersi çok fazla hissetmedim. Siz sakın bunları düşünüp canınızı sıkmayın güzel anneler 😊😊
Melek0 Bende hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı. Ve bir gün öncesinde kendimi zorlamadan yavaş yavaş temizlik yapıyordum. 😅😅
esrbyrk Melekfurkan bende cumartesi doğum yaptım 😍 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün❤️ Bebeğiniz memeyi tuttu mu
TugceSmile Melekfurkan Hayırlısı olsun sağlıkla büyütün inşallah ☺💜 Benim de doğumum çok yakın. Hamilelik sürecinde doğumu kolaylaştıracak şeyler yaptınız mı acaba merak ediyorum. Hurma, pilates, yürüyüş vs? 🌺💖
Elina Melekfurkan hayırlı olsun gözunuz aydın doğum sonrası tuvalete çıkmakta zorlandınız mı ? Dikişler sizi rahatsız etti mi ?
Fatmanur123nrt Deniz1990 benimde varis var kan topladı boncuk boncuk oldu et parçaları oluştu sağ dudak mavi kalın damar çıktı ve şiş ama normal doğuma engel değilmiş bana sanki patlayacakmış gibi geliyor
Edadadada Fatmanur123nrt şansa bırakmayın derim . Sağlığınızdan önemli degl . Arkadaşımda vardı dikisi çok zor olmuştu