Mihrican-anne Melekfurkan allahım analı babalı büyütsün inşallah canım benim rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️🧿🧿🧿 ayy darısı bizlere inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Ckfksldlflglglsks Melekfurkan Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🤲 benimde normal doğum ama şuan yazınızı okuyunca tırsıp acaba istekli sezeryanmı olsam diye geçmedi değil aklımdan😮💨 iğne etkisi olmaması dikişleri hissetmek ay ne bileyim beni korkuttu şuan 😵💫
Vahidesen_26 Ckfksldlflglglsks Aynen bnde öyle valla hemen youtube da normal doğum da yırtılma videosu izledim bayağı bir şuan korktum açıkçası 😥
Elifoztrk Ckfksldlflglglsks ben hic hissetmemistm , hic kimseyle kyaslamayn merak etmeyin dogum gbi mucizevi biseyi gerceklestrcek gucumuz varken atlan dikisin hissiyati hic bisey 🥰
Aycaaa571 Melekfurkan Maşallah 🤗Rabbim analı babalı büyütsün. Bende böyle doğum yapmak istiyorum ama canımda tatlı olduğundan ıkınabilir miyim ya bebek sıkışırsa diye korkuyorum
birtanesi Melekfurkan Allah bağışlasın 😌🌺. İlkinde kesik ve dikiş olması normal sonraki doğumlarda ya hiç olmuyor yada az oluyor. Rabbim güç kuvvet veriyor işte. Canım tatlıdır tatlıdır diyoruz o an sadece evladımıza kavuşmak oluyor düşüncemiz😌😌🌺🌺🌺
melekomer Melekfurkan doğum yapacağınız gün bebeğin anne karnındaki hareketleri nasıl oldu hareketli miydi. Bende 40 haftalık oldum nasipse kız evlat bekliyoruz. Rabbim analı babalı büyütsün inşalllah sizin evladınızı da 🤲🏻
Hat90 bilnazo68o benimde ilkinde acımıştı ikinciye hamileyim gene keserseler aynı yerden mi kesilecek
bilnazo68o Hat90 hiçbi fikrim yok ama toplam 3 farklı kesi açısı var diye biliyorum belki diğer tarafa yada düz sekile de yapabilir. İkinci doğumlar kolay oluyor diyorlar inşallah öyle olur bizim içinde. Kaç haftalıksınz
Aylinarya Melekfurkan amniyon sıvısıyla ilgili bir problem yaşadınız mı acaba en son kontrol de doktorum bana fazla dedi korktum bunun için ne yapabilirim acaba bu arada şekerim yok
Merakettiklerim Aylinarya Ya benim de fazla ve haftamız ileri 40+0 , fazlalığı için hiçbir şey yapamazsınız dedi bana tatlıyı kesin dedi sadece .oğlum da çok hareketli su oluncada bu hareketler çok hissediliyormus ben teknelerden 40 haftadır mahvoldum sağolsun varolsun bir tanecik oğlum bir goreydik sagsalim yüzünü :))
Ylmaz Aylinarya bana da çok fazla dediler amniyon sıvısına. Şeker çıktı bende cuma günü kontrole gidince bakalım doktor ne diyecek. Bu arada şu an 34+0 haftalıgız
Birprensbirprensessss Melekfurkan ben ilk dogumumda kendi agrimla 4 saat çektim o yüzden bence bu gayet pozitif doğum hikayesi. Şimdi 39 hafta olduk inşallah bende bir saatte dogurum sadece dikişi hissetmenize şaşırdım ben ilkte hiç hissetmedim
Muazom Birprensbirprensessss sancı çok çekmediği için hissetmemiş olabilir çünkü sancı kuvvetli olunca sonrasında dikiş hissedilmiyor diyolar
Glstn03 Melekfurkan hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün inşallah paşa hangi doktor denk geldi acaba doğumunuza bende nasip olursa orada yapıcam inşallah doğumumu rabbim bana ve tüm hamilelere böyle kolay bi doğum nasip etsin inşallah❤️🙏🤲🏻
Eman Melekfurkan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah ayırmasın bizede dua et sağ salim dogalım kuçagımıza alalım bebeklerimizi
Deniz1990 Melekfurkan Gözün aydın canım gecmis olsun Allaha anneli babalı büyütsün ins. Ben 36+4 deyim şimdiye kadar sezeryan dusunuyordum sigil vardi rahimde ama bugün doktor gecmis kontrol altinda epidural normal doğum yalabilirsin dedi. Ben cok kararsızım ve korkular başladı. ☹
Fatmanur123nrt Deniz1990 benimde varis var kan topladı boncuk boncuk oldu et parçaları oluştu sağ dudak mavi kalın damar çıktı ve şiş ama normal doğuma engel değilmiş bana sanki patlayacakmış gibi geliyor
Ceydakrn Melekfurkan gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸 allah bizlerede kolay doğum nasib etsin inşallah 😌🙏🏻
Merakettiklerim Tabiyki pozitif ya açılmanin hızı yeter bir kere , valla helal olsun, Allah analı babalı büyütsün, hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤩