angime Melekfurkan allah analı babalı büyütsün ama aşırı pozitif hikaye böyle olmuyo ya siz baya acı çekmişsiniz. En güzel kısmı bebeği sağlıkla kucağınıza almış olmanız.
Pembe_duslerr Melekfurkan Rabbim saglıklı sıhhatle büyütmeyş nasip etsin inşallah🙏 Bende Ispartadayım şehir hastanesine gidiyorum ilk dogumum orda oldu cok memnundum şu andada orda olacak nasip olursa.Yanınıza almadılar dimi dogum anında bir kişi? İlk dogumumda almıslardı ablamı şu an pandemiden alınmıyor sanırım
Haze0234 Melekfurkan merhabalar rabbim analı babalı büyüsün normal doğum olsun diye yürüyüş felan yaptınız mi acaba ben bu son zamanlarımda tembelleştim canım hiç bisi yapmak istemiyor yürüyüş felan zor geliyor etkiler mi sizce 🙈
Eylullravza Melekfurkan yürüyüş veya egzersiz yapıyormuydunuz allah analı babalı büyütsün bu arada ❤️
Edadadada Fatmanur123nrt şansa bırakmayın derim . Sağlığınızdan önemli degl . Arkadaşımda vardı dikisi çok zor olmuştu
Fatmanur123nrt Edadadada epizyotomi olursa zorlanırım gibime geliyor neden varis oldu dedim çok ayakta kalmaktan ve dışkı sırasında çok ıkınmaktan olmuş dedi kaselerim bende o günden sonra oturdum ama nafile tabi
Sinem12345 Melekfurkan yürüyüşü cok yaptınız mı normal doğum için ben evdeyim sürekli ama iş yapıyorum evde illa yürüyüş yapmak mı gerek bunun için ?? Bu arada gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah ☺️🙏🏻
Hatice11ravza Melekfurkan Amiiin darısı başımıza 🥰 çok zevkle okudum hiç suni sancı almadan doğal mı doğal bi doğum olmuş Rabbim bana da böyle doğum nasıp etsin insllah❤
Lelommm Melekfurkan Maşallah ikinizede sağlıklı uzun ömürler diliyorum çok güzel olmuş ama dikişlerin korkuttu beni rahminde çok açılma varmı acaba sırf bu yüzden normal istemiyorum ya
Taze1anne Mervewy1 yaşadığı sancının dayanılmaz olması ve dikişinin çok olup hissetmesi bana pek pozitif gibi gelmemişti ama siz bilirsiniz yine de 😀
Lelommm Kbrayank Aynı şeyleri yaşıyoruzz oda bende çok sabırsızız inşallah sağ salim alırız kucağımıza ♥️
merri07 Melekfurkan kolay doğum olması için yaptığınız şeyler var mıydı? Mesela, hergün yürüyüş, squat, hurma, ahududu çayı gibi gibi