• Gebelik
  • Saglık ocagına ne zaman kayıt yapılıyor

Sedaaaa2 doğuma giderken lazım olabiliyormuş çünkü benim hepsi elimde dosya da ama yine enabızda yedek olması da iyi olur

Sedaaaa2 valla ben tahliller için gitmesem takip makip yok. En son eylülde yine görüşelim dedi. Ne arayan var ne yazan. Ben zaten hastaneye gidip takibimi yapıyorum. İşim düşer de sağlıkmocağına gidersem aa şu zaman niye gelmedin falan diyolar. Ne bileyim gelmem mi gerekiyodu yani.

angime valla bende sırf bi tetanoz aşısı varmış die saglık ocagı derdındeym yoksa şükür hastanede herşeyime bakılıyor yani

Sedaaaa2 benim doktorum gidince kendisi çıkarıp koyuyor dosyanın içine notlarını yazdıktan sonra bu zamana kadar olanların hepsi dosyada duruyor

Sedaaaa2 orda demekki pek ilgilenmemisler kuzum dediğim gibu burda 4 düşük yaşadım ben hepsinde de tek tek kayit açıp dikkatle kontrol ediyorlar kan felan alıyorlar hatta şimdi benimki riskli gebelik olduğu için daha çok ilgileniyorlar normal gebelere göre daha çok gözleme çağırmam lazım seni felan diyor

PrensesFiona beni hiç umursamadılar herhalde bebegın asılarına gidince hamile kaldıgımı bilmeden cocuk aşıları için girişim olacak 😂

Sedaaaa2 bende şaşırdım aslında ebemde çok cana yakın davrandı. Şoklar içerisinde çıktım sağlık ocağından alışkın değilim böyle iyiliklere işini iyi yapan insanlara 😅

PrensesFiona valla ben olmadı degiştircem ya eşimin orası die oraya aldırdım ben ama evlenmeden önceki yer cok daha iyiydi kardeşimin aşısı olurdu onun için bile ararlar bilgi verirlerdi işini iyi yapan insanlar cok az kaldı valla her yerde geçerli bu