Sedaaaa2 mrveknblt banada doktorum saglık ocagında yaptırabılırsın testlerı dedi ama bi enfeksıyon testi vardı onu yapmıyor devlet hastanesıne gitmen gerek dedi bende hep özele gittigim için orda yaptırdım valla büyük ihtimalle mesela benım hamılelık ıcın verdıgım devlet hastanesındeki kan testim bile daha e nabıza düşmemiş bak 4 ay gecti belki de sisteme düşmediginden aramıyorlar
mrveknblt Sedaaaa2 olabilir bi bilgim yok o konuyla alakalı ama benimde bazı testleri burda yapamıyoruz dediler doktorum hastanede yaptırdı bende özele gidiyorum. Test sonuçlarım enabızda gözüküyor
gbyalcin Sedaaaa2 4. haftada kayıt yapıldı, 18 haftada ikinci kontrol için gittim. Şimdi 4 ekimde ilk doz, 4 kasımda ikinci doz tetanoz aşısı var. Zaten ne zaman gitmem gerektiğini yazıp verdiler ama geçen hafta gitmeden önce arayıp hatırlattı hemşire
GulcanYvz Sedaaaa2 valla bizim aile Hekimi çok ilgili 6.haftada devlete muayeneye gittim sisteme girdikleri için direk aile hekimliliğine düşüyor 2 gün sonra aile Hekimi Hemşiresi aradı hayırlı olsun gelin kan idrar tahlili yapalım gebelik takibi başlatalım dedi
mrveknblt Sedaaaa2 doğuma giderken lazım olabiliyormuş çünkü benim hepsi elimde dosya da ama yine enabızda yedek olması da iyi olur
mrveknblt Sedaaaa2 benim doktorum gidince kendisi çıkarıp koyuyor dosyanın içine notlarını yazdıktan sonra bu zamana kadar olanların hepsi dosyada duruyor
angime Sedaaaa2 valla ben tahliller için gitmesem takip makip yok. En son eylülde yine görüşelim dedi. Ne arayan var ne yazan. Ben zaten hastaneye gidip takibimi yapıyorum. İşim düşer de sağlıkmocağına gidersem aa şu zaman niye gelmedin falan diyolar. Ne bileyim gelmem mi gerekiyodu yani.
Sedaaaa2 angime valla bende sırf bi tetanoz aşısı varmış die saglık ocagı derdındeym yoksa şükür hastanede herşeyime bakılıyor yani
blueberyy00 Sedaaaa2 orda demekki pek ilgilenmemisler kuzum dediğim gibu burda 4 düşük yaşadım ben hepsinde de tek tek kayit açıp dikkatle kontrol ediyorlar kan felan alıyorlar hatta şimdi benimki riskli gebelik olduğu için daha çok ilgileniyorlar normal gebelere göre daha çok gözleme çağırmam lazım seni felan diyor
angime miniklerinannesi57 aa ne kadar güzel. Benim kimse aramadı ya. Ben tetenoz aşısı için gittiğimde görüyorum hemşireyi o kadar