Fatma272727 Bir_tospik_beklerken o normal kiz bebek buyuyor oyuzden kasiga baski yapio ben lavabomu yapip bitiriyom elimi yikarken tekrar geliyor 😊
Bir_tospik_beklerken Fatma272727 😅 ay evet şuan bile bi gözüm kapalı yazıyorum o kadar uykum var ki bıktım uyumaktan 😅😅
Sibel87 Fatma272727 benimde o tarihlerde inşallah 🙏 sezeryan doğum olucak.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Dün temizlik yaptım bugün belime çok sancı vuruyor😬anladım ki artık kendimi çok yormamam gerekiyor 😌
Fatma272727 Sibel87 parca parca yap kiz ben mesala bir gun silip supuruyom diger gun toz aliyom diger gun cam diger gun canasir diger gun utu haftayi boldum bir gunde yapcagim isi bir haftada yapiom birde benim 10 yasindq kiz var o masaAllqh yardim edihor buyuk temizlige annemle kardesim yakin onlar geliyolar saolsunlar
Fatma272727 dilaraakbulut benimde 3.sezeryan bir kizim var ikinci kizim melek oldu dogduktan 8.5 ay sonra vefat etti cigerleri sikintiliydi Allahin takdiri isde simdi oglumuzu bekliyoruz 😊
Fatma272727 Bir_tospik_beklerken kiz mi olcak acaba benim.kizlarda oyleydi gebeliklerim boyunca hep uyuduydum sana guzel bir haberim var tecrubeli anne olarak soyluyorum gebelikte nasil uyuyorsan dogduktan sonra da bebegin oyle uyuyor ben buyuk kizda aksam dokuzda uyurdum sabah 11 de kalkardim 1 2 saat temizlij yemek 1 1 bucuk gibi uyur 5 5bucuk gibi kalkqrdim kizimda tam boyle olduydu sadexe ilk 21 gun eziyeti oldu 22.gun duzeldiydi😊
Bir_tospik_beklerken Fatma272727 evet kız ama sadece 1 haftadır uyku bastı geceleri uyumamamda sorun yok sık uyanıyorum sadece korktum şuan 😅 o da benim gibi uykuya direnir mi acaba 😄 bu müjdeden çok ürkütücü haber gibi geldi benim için 😅😅😅
passionis Fatma272727 benimde kızım ters duruyor hala, pek dönmeye de niyetli değil gibi 🤦🏻♀️😂 nasıl geleceklerini kendilerini belirliyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım da 🤲🏻 Bizde de uyuyamama, bacak ağrısı, mide yanmaları hat safhada 😵💫
Esra3452 Benım dün sabahtan verdi agrılarım vardı 36+2 yim akşam daha çok adet sancısı gibi sancım vardı gittim nst de sancılar var az Birsen’de açılma var ayrıca leke de vardı doktor serum verdi sancıları durdurmak için sizce ne olur son durum
Fatma272727 Esra3452 benim arkadasda oyle olmusdu o serumdan sonra duzeliyor 35 hafralikken olmustu ona da serum verdiydi doktor 41 haftalikta dogurdu korkma hic 😊
Hldsltn Esra3452 kilosu iyiyse haftaya kadar doğum olur korkma bence ciğer geliştirici de belki vururlar
81akmnfgn Fatma272727 devlete gidiyorum belki son gğne kadar bekletir diyorm bnde bakalm yarın görücz🥰
Ylmaz Fatma272727 benimde 20 ekimde görünüyor su an 34+0 haftalığız. ☺️ Bakalım doğum ne zaman olur. Cuma günü kontrol var bakalım doktorumuz ne dcek. Bel ağrım oluyor bebek ağır geliyor. Suyum fazla olduğundan çok şiştim
Fatma272727 Ylmaz benimde normal dogum olsaydi 20 ekim di sezeryan oldugu icin doktor 10 ekimde aliriz dedi nohut cok mu yiyon kiz genelde nihut yiyince su fazla oluyor