Fatma272727 Ylmaz benimde normal dogum olsaydi 20 ekim di sezeryan oldugu icin doktor 10 ekimde aliriz dedi nohut cok mu yiyon kiz genelde nihut yiyince su fazla oluyor
Ylmaz Fatma272727 yok aslında nohutu pek yemiyorum ama doktorum ya şekerden ya da bebeğin yemek borusunda sıkıntı var dedi. Şekerim yüksek çıktı ama daha muayene olmadım cuma olucam bakalım ne dcek. Şimdilik diyet yapıyorum.
istanbullugelin34 Fatma272727 19 ekim normal görünüyo inşallah bakalim hayirlısı simdilik bir sorun yok çok ayakta kalirsam ayaklarim ağrıyo çok oturursama da afedersiniz k…..m 😂 yoksa iyiyim çalisiyorum
Fatma272727 tirtilinannesii 😊saglikla gelsin hic korkma rabbimiz bagladigi gibi cozer normal yada sezeryan dogum ne olursa olsun bebegini kucagina wldigin an agri kalmayacak
tirtilinannesii Fatma272727 inşALLAH inanın böyle düşünerek kendimi teselli ediyorum Allah razı olsun güzel yaklaşımınız için sizede hayırlı doğumlar nasip etsin mevlam 🤲
Mehtap23 Fatma272727 benim de 38 haftadan sonra sezeryan yapıcaz dedi yani 22 Ekim’den sonra. Mide yanmaları bel ağrıları bu hafta zorluyor artık dayanıcaz az kaldı.
Eriminannesi04 Fatma272727 hadi hayirlsiyla al kucagina kuzum bebeğinizi inşallah nasip olursa bende doktorların tahminine göre 24bekim felan ama sanki benimki erkenden gelecek gibi hiss var içim de 🤗🤗🤗
Fatma272727 Eriminannesi04 nedense bende daha erken gelecek gibi hissediyorum ben iki gebeliktede 37 haftayi gormedim ilk 35 haftalik ikinci 36 haftalik dogdu
Fatma272727 tirtilinannesii tesekkurler cnm cok takilma hepsi gecicek o acilar vs tecrube konusuyor bak dun bebekti bugun 5.sinif