• Gebelik
  • Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫

emiras59 hickirdigini nasil anliyorsunuz, nasil bi belirti oluyo. 19 haftanin icindeyim sadece tekmelerini hissediyorum.

Aminegul evet öyle oluyor genelde yaslanınca da başlasın organ taraması her tarafa dokunuyor mübarek 😂😂😂

kelebekimm henüz erken sizin için ben ilk kıpırdamasını o haftada hissetmiştim ritmik düzenli aralıklarla tık tık atıyor 😊

Eda22elis pıt pıt pıt diye atıyor kasık bölgemde saniyede 1 aynı biz gibi 5 10 dakika sürdüğü oluyor

AA ben daha hissetmedim sanırsam 🤗

sinemm08 pıt pıt atıyor kalp gıbı arka arkaya durmadan 30. Haftadan sonra baslıyor genelde 😀

Sdtcnts 25 haftada hisseedememeniz normal ben 30 dan sonra hissetmeye başladım

Sdtcnts o zamanlar hissetmen zor olabilir belki bilmiyorum çünkü ben 22 de hissetmeye başladım ayırt edene kadar 25 olmuştu ama böyle şey hissi bildiğin Mısır patlıyor içinde karnının her tarafında hissediyorsun o titreşimi ve belli aralıklarla bir kere hissettin 3 e kadar say yine hissedersin

Sdtcnts 30 dan sonra hissedersin zaten tekmesi farklı kıpırdamısı farklı hıçkırığı farklı olarak oluyor:)