Xxxseliiiin benimde öyle hatta bazen oturdugum zaman galiba yeri daraliyor öyle bir tekmeliyorki geriye yaslanmak zorunda kaliyorum
Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫
istekalbeni11 Amin masallah sabretmişsiniz ben maydanoz almaya çıksam ama oğluma da bisi almalıyım deyip hemen hemen her şeyini tamamladım 😅 beşiğini bile sabredemedim kurdum örtülerini felan hemen taktım ben biraz sabırsız bir insanım 😂😂
istekalbeni11 canım ben en son geçen cuma günü gittim bebeğim de bende şuan iyiyiz şükür gittiğimde tam 30+1dim bebeğim 38.5 cm kilosuda 1670grm dı bende 79la hamile kaldım 72ye kadar düştüm aşırı bulantı yaşadım senin gibi bu zamana kadar sadece 2 kilo almıştım 1 buçuk kiloda bu ay olmuşum şuan 76 oldum hala başladığım kiloda değilim boyum kilomu kaldırıyor bide iç karnım çok genişmiş göbeğimde çıkmadı çok fazla 28ten sonra göbeğim az belli oldu şuan beni gören 4-5 aylık hamile sanıyor ama 8e girdik şükür herşeyimiz yolunda doğumda normal görünüyor şuan bebek baş aşağı pozisyon da rahim ağzım kapalı uzunluğu iyi ama zaman ne göstegösterecek bilemiyorum tabi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz🌼❤
istekalbeni11 gittinmi doktora gördünmü bebişini nasılmış 🥰
Haze0234 MaşAllah 🤲❤
Dilara0638 MaşAllah Rabbim daha iyi etsin Sağlıkla doğsun İnşAllah ❤❤❤🤲🤲🤲❤❤❤
Dilara0638 Yok Bu Sefer Özele gidecem öğleden sonra gitcem öğlen arası bitsin😍
istekalbeni11 hayırlısı olsun bakalım 🥰
emiras59 hickirdigini nasil anliyorsunuz, nasil bi belirti oluyo. 19 haftanin icindeyim sadece tekmelerini hissediyorum.
Aminegul evet öyle oluyor genelde yaslanınca da başlasın organ taraması her tarafa dokunuyor mübarek 😂😂😂
kelebekimm henüz erken sizin için ben ilk kıpırdamasını o haftada hissetmiştim ritmik düzenli aralıklarla tık tık atıyor 😊
Zeyyyn hıçkırıgi nasıl hissediyorsunuz?
AA ben daha hissetmedim sanırsam 🤗
emiras59 kalp gibi mi? 2. Gebeligim bu, 9 yil gecti ve hic hatirlamiyorum.
kelebekimm evet 😊
- Düzenlendi
Zeyyyn hıçkırık nasıl oluyor nasıl hissediyorsunuz ben anlamıyorum ilk gebelik ayırt edemiyorum. 25. Haftam