Kibar_uslat DenizBatus allah yardımcınız olsun allahım sabır versın ins 😞😞allahım hıc kimseyı evlatlarıyla sınamasın
Bulutsmommyy Rabbim ilk önce oğluna sağlık sihhat versin.. Başın sağolsun..eminim çok çok zor ve acı.. rabbim tez zamanda yeniden bir melek nasip etsin inşallah..
DenizBatus bktsct Denizkaya00 ilk önce umut Hastanesi’ne gittim sonrada delta hospitale.ameliyatim deltada oldu su an burdayım
Minicikkiz DenizBatus Allah’ım sabır versin. Burdan yazmak kolay ama onun acısını duygusunu yaşadım bilirim cokkkk zor .. Ama senin artık bir meleğin var ahirette seni bekleyen bunun için sevin. Rabbim sana bunu hediye vermiş. Meleklerimiz bizi bekliyo hep bunu düşün olur mu. Zamanla gecicek bu açın. 😔
ElifB08 DenizBatus Rabbim yardımcınız olsun şuan ne desek boş.. Ama postun başına hassas içerik yazsaydınız bizim içinde iyi olurdu, etkilenenler olabilir yaşadığınız kolay bir şey değil..
Matahari DenizBatus çok üzüldüm için parçalandı..ama siz iyi olun da Allah yine nasip eder hayırlı bir zamanda…peki doktorlar neden olabilir dedi kan değerleriniz hepsi normal mydi ve korona aşısı olmuş muydunuz
Denizkaya00 DenizBatus canım cam ve sakurada aynı olaya şahit oldum 38 haftalıktı onunda oğlu vardı ondan sordum gerçekten zor bir durum onları görünce içim acıdı Allah sabır versin inşallah bol bol dua et
DenizBatus Matahari kan degerlerim herseyim çok normal hicbir bir sıkıntı yok.asi olmamıştım doğumdan hemen sonra olmayı dusunuyordum.bebegin ölüm sebebi yarın net belli olucakmis.plasentayida laboratuvara göndermişler yarın sonuclar cikicakmis
Brisii DenizBatus Gerçekten çok zor yaşayan bilir Allah sabır versin 😣 Pıhtı sorununu cok sık duymaya başladım ablamda aynı sebepten kaybetti bebeğini Allahım yine nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah buda imtihan bida yaşatmasın rabbim…
DenizBatus Brisii evet doktorumda aynı şeyi söyledi.ozellikle korona başladığından sık sık duymaya basladik diyor.bugun benimle aynı zamanda birisi daha ameliyata girdi onunda benim gibi durumu oda bugün doğuma girecekmis. pihtidan kaybetmiş
Yenianneadayi2208 DenizBatus Rabbim sabırlar versin acınızı yüreğimde hissettim.bende oğlumu kaybettim aynı sizin yaşadığınıza benzer şekilde.Başınız sağolsun , sizlere şefaatçi olur inşallah.Çok zor bir süreç , Rabbim yardımcınız olsun 😔
Denizfdn DenizBatus cok gecmis olsun canim sabah doguma gidicem icim titredi sizladi resmen kendimi yerine koyamadim allahim sabir versin cok üzüldüm allahim tez zamnda yerini doldursun bi evlatla sabirli ol allahima dua et sana sefaatci olcak melegimiz insallah rabbimin bi bi bildigi vardir dualarini eksik etme
denizdalgasi1 DenizBatus çok çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sabır versin 🙏 boğazım düğümlendi ağladım allahım size yine bir evlat ve en sağlıkla biçimde nasip eder inşallah 🙏😞
ysmntrhn DenizBatus başınız sağolsun cok cok üzüldüm Rabbim sabır versin kimseye de yaşatmasın. Çok şükür ki bir evladınız var ve teselli olacak sabrınız var.