Bunlari yazmak benim için o kadar zor ki..dün gece malesef 37+6ci haftada bebeğimi kaybettim.9da doğuma girecektim ama hamileligimin başından beri hiçbir problemim olmamasına rağmen dün gece hareketlerini hissetmemeye başladım.biraz bekledim tatlı yedim sol tarafıma yatdim konuştum bebeğimle ama nafile..eşime söyledim acil hastaneye gittik nstye bağlanmak istedim.nstde bir türlü kalp atışını bulamadılar o an anladım ters giden birşeyler oldugunu.sonra doktor gelip muayene edince bebeğin kalp atışı yok dedi.dunyam başıma yıkıldı.daha 3gun önce kontrole gitmisdim nstye bağlanmıştım kalp atislari herşeyi çok iyiydi.inanamadim eşimi istedim birşeyler yap bebeğimiz yasamiyo diyolar dedim oda şok gecirdi.sonrasini zaten hatırlamıyorum.biraz kendime geldikten sonra başka hasteneye gittik belki yanılma payı vardır diye.ordada aynı şeyi söylediler.o an tek düşündüğüm evde kardeşini bekleyen 4yasindaki oğluma ne dicem oldu.hayatimin en kotu gecesini yaşadım.hic sigara içmeyen eşim dünden beri 2paket sigara içti bana destek olmak için güçlü durmaya çalışıyor ama ikimiz içinde çok çok zor..bugün sabah sezeryanla aldılar bebeği.ve hala geçerli bir sebep bulamıyorlar herşey normal kalbi neden durmuş belli değil.tek ihtimal kan pıhtılaşması kaldı oda yarın net belli olucak.hayattaki en büyük dileğim bı kizim olmaaiydi rabbim nasip etti ama kucağima alamadan kaybettim..çok hevesliydim buraya pozitiv doğum hikayemi yazmak için ama olmadı.rabbim sizleri sağlıkla kavustursun bebeklerinize.lutfen benim içinde dua edin Allah bize yine nasip etsin oğlumuza bı kardeş🙏😔
Hassas İçerik
DenizBatus ne denir bilemedim çok üzgünüm ağlayarak okudum benimde doğumuma az kaldı empati yaptım gerçekten çok zor😔😔başın sağolsun canım Allah sabır versin 😔😔
DenizBatus Başınız sagolsun. Başka diyecek birsey bulamiyorum.
DenizBatus çok çok çok üzüldüm canım Allah sabır versin 😔🙏🏻 Birden nasıl olabiliyor böyle 🥺
DenizBatus canımm benim rabbim sabırlar versin inan okurken sonlarına gelemeden ağladım çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bol bol dua edeceğim sana rabbim sabırlar versin rabbim en hayırlı zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde evlat nasip etsin canım benim 😢😢😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Durunbigeldim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Erez teşekkür ederim 🙏
Baharrk bizde anlamadık doktorlarda net bir sebep bulamıyorlar..
elifenes20 amin teşekkür ederim 🙏
DenizBatus çok üzüldümmm😪 cennett3 kavuşursun inşallah 🙏Bir tane evladın varmış en azından kendini böyle teselli edersin. umarım tekrar nasip eder Allah.
DenizBatus çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. İnanın en büyük korkum benim bu. Ne söylenirse söylensin acınız büyük rabbim sabır wersin 😔
Cemtur tek tesellim bana güç veren oğlum.o olmasaydı atlayamazdım heralde.gerci nasıl alisicam nasıl atlaticam onuda bilmiyorum..
Rabbim yardımcın olsun çok zor ama şükür ki bı evladın daha var hiç olmasa daha zor olurdu yaşayan bilir
neslican0644 teşekkür ederim 🙏
DenizBatus başınız sagolsun Rabbim insallah istediğiniz bir vakitte güzel bir kız çocuğu nasip eder sizlere. Ayni haftalardayım kendi basima gelmis gibi uzuldum yasadiklarinizi tahmin edebiliyorum herseyiniz hazir sadece onu bekliyosunuz bu hic beklenmedik bir durum. Allah sabır versin bebisiniz cennette sizi bekliyor olacak. Güçlü durmaya çalışın 4 yasindaki oglunuz icin en azından. Ne denir ki..
DenizBatus çok üzüldüm rabbim sabır versin size Rabbim yardımcınız olacaktır allah gönlünüzdekileri nasip etsin 🤲🏻
Beyzabcr eve girip eşyalarıni görmek o kadar canımı yakıyor ki herşeyi hazırdı.sadece 2gun kalmıştı😔
Keşke okumasaydım inan çok etkilendim diyecek hiç bir şey bulamıyorum sözün bittiğin yerdeyim öyle ki zor. Allah size sabır versin meleğin mekanı cennet olsun. Çok üzgünüm çok kötü hissettim kendimi
Hll5 teşekkür ederim 🙏