Tiniminitinimini duygulu62 bende 14.haftadayım kızlar covid aşısi oldunuz mu yan etkisi oldu mu olanlar yazabilir mi
Mmmervee duygulu62 benim de düşük tehlikem var progestan ve proluton iğne kullanıyorum çok iş yapmıyorum yatıyorum sürekli mide bulantım biraz hafifledi ama baya zor geçti hâla suyu çok zor içebiliyorum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız evlatlarımızı 🤲🏻😊👼🏻
ilkgozagrimhavinim Mmmervee geçicek gerçekten geçerken yavaş gibi ama dönüp bi bakıcaksın geçmiş inanamıcaksınız zamanın hızına.. Bende 40ı nasıl görürüm diyorum şimdi☺️
Meleklerim34 Bugün 12+1olduk ❤️ İnşaallah nasip olursa 21martta meleğim gelicek Rabbim bekleyen herkese sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin
Happybsrn duygulu62 ben de 10+1 bulantılar ve halsizlik devam inşallah bu zor günler geçer 🙏🙏🤦🤦 kara kara düşünüyorum bu Mart ne zmn gelecek 🙄🙄
Suheylamum Happybsrn Ben de 11 haftalık hamileyim bulandım olmuyor ama bazen öğürtu şeklinde oluyor kontrole kadar kalbi atıyor mu diye düşünmekten çıldırıcam sizinde öylemi
Havvayy Hanımlar bende bu akşam 9. Haftama giricem inşAllah ama vajinadan yukarı doğru batma oluyor 3 gündür sizce rahim genişlemesinden mi yoksa alttan milrop falan kapmış olabilir miyim???? lütfen yardımcı olursanız çok zevinirim
duygulu62 Havvayy yani vajina büyüdüğü ıcın olabılır banada oluyordu sonra gectı ama yınede bir araştır ıstersen 🥰
_pino Havvayy ben de yarın 12. Haftama gireceğim. Bahsettiğiniz batma hissi iki gün bende de oldu ara ara. Sonra geçti. Ben de rahmin büyüyüp belki bir miktar yukarı doğru hareket etmesine bağladım.
Busranurtopal Biz de 12+5 olduk bugün ☺️ Bulantılar az da olsa devam ediyor. Onun dışında bir sorun yok şükür. İkili tarama testimiz de temiz çıktı
duygulu62 Mrvsmt2502 benımde us da 1 hafta ılerıde gözüküyor muhtemelen aynı tarıhlerde gerçekleşmiş olucak dogumumuz 🥰