duygulu62 Mrvsmt2502 benımde us da 1 hafta ılerıde gözüküyor muhtemelen aynı tarıhlerde gerçekleşmiş olucak dogumumuz 🥰
ilkgozagrimhavinim Mmmervee geçicek gerçekten geçerken yavaş gibi ama dönüp bi bakıcaksın geçmiş inanamıcaksınız zamanın hızına.. Bende 40ı nasıl görürüm diyorum şimdi☺️
Sumeyye34- 13 haftadayım doktor cinsiyet tahmin ediyorum ama çok düşük bi oran iki hafta sonra bakalım dedi sizde de böyle oldu mu cinsiyetler hep erkek gibi 😁
22Hndn22 Sumeyye34- bana da 12. Haftada tahminen kız dedi 16.haftada bakalım dedi ama tahminler doğru çıkıyormuş bide bilemedim 😶
_pino 22Hndn22 Sumeyye34- bize de geçen hafta gittiğimizde doktorumuz bir tahminim var dedi. Bebekte herhangi bir çıkıntı görünmüyordu kıza benzediğini söyledi. Dün genetik test yaptırdım iki hafta sonra sonuçları gelecek cinsiyeti de öğrenmiş olacağız :) Sağlıkla gelsin tüm bebekler..
Sumeyye34- 22Hndn22 heyecan olsun diye tahmin bile almadım🤣🤣 şimdide meraktan çatlıyorum, bu kalp atış hızı ile bir ilgisi var mı sizce
Hiram96 duygulu62 bizde 11+2 olduk ve cok kötü gecti sürekli bulantı hali😐inşallah gecicek bütün zorluklar
22Hndn22 Aslihan2 benim eşimle aynı güne denk gelicek sanırım ve ikisi de balık burcu 😬 gerçekten balık burcunu çok seviyorum 🤗
AdenEva piinaarr yok ben doğuma kadar öğrenmeyi düşünmüyorum. Doktor ultrason bakarken gördü ama öğrenmek istemedim 😇🙊
22Hndn22 Sumeyye34- bizim ilk kalp atış hızı 171 di galiba 140 un altında ise erkek diyorlar doktorda bana kız dediğine göre bagdaştırılabilir 😬