36+5deyim sabahtan beri şiddetli bel ağrısı ve göbek altından vajinaya inen ağrı çekişiyorum, 12.30 da çok oldu ve şimdi 14. 30da
Uzandığım yerde birden komple iç çamaşırım ıslandı birden istemsizce,
Lavaboya gittiğimde sarımsı kahverengimsi baya akıntı geldi ve bugun 2.yoğun akıntım,

Şimdş ne yapmalıyım sakince beklemeliyim mi, bişi yapmalımıyım,
Doktoruma yazdım bakalım kendi ne dicek onu da bekliyorum toplantıdaymış

Eryener93 doktorunuz gerekeni söyleyecektir zaten sakin olun ve onun dönmesini bekleyin. Beklerken bir duş alabilirsiniz mesela iyi gelir.

Eryener93 Bence Dr un cvp vermesini beklemeyin , suyunuz gelmişse 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekiyor .

Eryener93

benımde aynı mesela oturduğum yerde bebek kıpırdarken altımda sanki çıkacak gibi oluyor bana da bilgi verir misiniz mide bulantısı akıntı falan var

Hemsireeee

aynı sıkıntılar bende de var bebek kıpırdıyor altımdan çıkacak gibi midir bulantısı akıntı rahimde sancı var neden acaba bana da bilgi verir mısniz

Eryener93 acile git hemen kahve rengi diyosun bebeğin kaka yapmış olabilir beklemeeee

Eryener93 Canım bebek kakasını yaptığında kahve rengi akıntı oluyor bence bekleme ne olur ne olmaz bir git hastaneye

Eryener93

Ya benimle aynısınız bende 36+3 şuan bir sıkıntım yok banyodan sonra hafif bir ağrım oluştu uzanıyorum sizde panik yapmayın ve uzanın sancınız varsada evde çekin en güzeli hastane suni sancı yapıyor bir şeyler karanbole gidiyor sakin kalın doktorunuzla ihtibatta olun çünkü doğum için hastaneye cağracaktır Allah acısız ağrısız doğum nasip etsin kardeşim 💕🙏

Mrv3419

sizde akıntı gelıyor mu hafif böyle kokulu birde rahımde ara sıra sancı

Arkadaşlar toplu yanıt vereyim nişan yada suyunuz geldi mi bilmiyorum ama nişan sümüksü yapıda bir akıntı suyunuz ise hafif sarımsı berrak bir su şeklinde . Suyunuz geldiğinde birden boşalmış gibi hissedersiniz . Sancılara gelecek olursak dinlenme halinde geçmiyorsa normal kasılmalarınızdan daha rahatsız ediciyse özellikle de 2 sancı arası 10 dk Lara düştüyse artık doğum çok yakın demektir. Düzenli olarak 2 sancı arası 5 dk ya düşerse hastaneye gitmelisiniz . Nişan günler öncesinden de gelse sıkıntı olmuyor ama suyunuz geldiyse özellikle de sarı berrak değil de kirli gibiyse hiç beklemeden hastaneye gitmeniz gerekiyor

Esra3452

Esra3452 Bebek kanala indiyse hareket edince aşağıyı zorlaması normal yalancı sancıdır o . Bel bölgenizden kasıklarda doğru kuvvetli bir ağrı oluyorsa ve kakanızı yapacak gibi hissediyorsanız dinlenme halinde geçmiyorsa gerçek doğum sancılarınız başlamış 2 sancı arası kaç dk sürüyor takip edip hastaneye gitmelisiniz.

Hemsireeee

aynı dedıginiz gibi oluyor zorluyor baya Pekı açılmam falan var midir nasıl anlaya bilirim

Esra3452 Sizin yazdıklarınıza bakılırsa yalancı kasılmalarınız var gibi geldi bana doğum sancısı dayanılmayacak derecede ve dinlenmeye geçmeyen bir ağrı şeklinde . Yani gerçek doğum sancısı geldiğinde anlamamanıx mümkün değil🤗 acaba mı diyorsanız ve dayanabiliyorsanız muhtemelen yalancı kasılmadır 🌸☺️

Esra3452 Görmeden bişey demek doğru değil fakat tanımlarınıza göre yüksek ihtimalle nişanınız geldi telaşlanmanıza gerek yok günler öncesinden de nişan gelebiliyor kahverengi olması da problem teşkil etmiyor korkmayın