Ya benimle aynısınız bende 36+3 şuan bir sıkıntım yok banyodan sonra hafif bir ağrım oluştu uzanıyorum sizde panik yapmayın ve uzanın sancınız varsada evde çekin en güzeli hastane suni sancı yapıyor bir şeyler karanbole gidiyor sakin kalın doktorunuzla ihtibatta olun çünkü doğum için hastaneye cağracaktır Allah acısız ağrısız doğum nasip etsin kardeşim 💕🙏
Acil suyum ve nisan gelmesi bakın lütfen
Arkadaşlar toplu yanıt vereyim nişan yada suyunuz geldi mi bilmiyorum ama nişan sümüksü yapıda bir akıntı suyunuz ise hafif sarımsı berrak bir su şeklinde . Suyunuz geldiğinde birden boşalmış gibi hissedersiniz . Sancılara gelecek olursak dinlenme halinde geçmiyorsa normal kasılmalarınızdan daha rahatsız ediciyse özellikle de 2 sancı arası 10 dk Lara düştüyse artık doğum çok yakın demektir. Düzenli olarak 2 sancı arası 5 dk ya düşerse hastaneye gitmelisiniz . Nişan günler öncesinden de gelse sıkıntı olmuyor ama suyunuz geldiyse özellikle de sarı berrak değil de kirli gibiyse hiç beklemeden hastaneye gitmeniz gerekiyor
Esra3452 Bebek kanala indiyse hareket edince aşağıyı zorlaması normal yalancı sancıdır o . Bel bölgenizden kasıklarda doğru kuvvetli bir ağrı oluyorsa ve kakanızı yapacak gibi hissediyorsanız dinlenme halinde geçmiyorsa gerçek doğum sancılarınız başlamış 2 sancı arası kaç dk sürüyor takip edip hastaneye gitmelisiniz.
Hemsireeee benım ki nişan oo zman akıntı sümüksü ben hafif kokulu doğru mudur
aynı dedıginiz gibi oluyor zorluyor baya Pekı açılmam falan var midir nasıl anlaya bilirim
Esra3452 Sizin yazdıklarınıza bakılırsa yalancı kasılmalarınız var gibi geldi bana doğum sancısı dayanılmayacak derecede ve dinlenmeye geçmeyen bir ağrı şeklinde . Yani gerçek doğum sancısı geldiğinde anlamamanıx mümkün değil🤗 acaba mı diyorsanız ve dayanabiliyorsanız muhtemelen yalancı kasılmadır 🌸☺️
Esra3452 Görmeden bişey demek doğru değil fakat tanımlarınıza göre yüksek ihtimalle nişanınız geldi telaşlanmanıza gerek yok günler öncesinden de nişan gelebiliyor kahverengi olması da problem teşkil etmiyor korkmayın
Dayanabılıyorum öyle çok şiddetli degıl canım
Esra3452 Açılmayı bizim anlamamız mümkün değil doktorun veya ebenin alttan muayene etmesi gerekiyor maalesef . Kontrole gittiğinizde Dr muhtemelen muayenenizi yapacaktır
Esra3452 O zaman daha doğuma var canım telaşlanma zaten daha haftan da küçük 🤗 Hazırlık kasılmalarını güzel karşıla, çok ayakta durma ,bol bol dinlen onlar seni ilerde olacak doğuma hazırlayan aşamalar çünkü 🌸geçmiş olsun ☺️
Hemsireeee çok sağol canım benım
https://resimyukle.io/r/ZdPLmVMJlO
Arkadaşlar bu nişan mi akintimi bakar mısınız 36+4 kız bebek
Yonca0218 Normal akıntı gibi duruyor bu canım