Kubbbraa bsra46 karnım resmen yamuk sanırım kafası aşağıda sirtida içe dönük eller kollar çapraz duruyo hareketler çok ne dizi dirseği küçük yumru şekilde dışa çıkıyor sizinde öylemi çok da can yakıyor
sedefyarsii1 orkidehaniimm aminn sağlıkla gelsinler inşallah ama ekimde gelmesini istiyorum ben kasım çok geç😂😂
Tubiikkoo Lavinkumsal bizde de kasım 21 görünüyor ama bize de sezeryan derse bende 18 kasım kendi doğum günüme alsın isticem 🤗
orkidehaniimm Mustafayigitinanesii oyy sağlıkla kucağına alırsın inşallah paşayı😍 hayırlısıyla bi gelselerdi görmeden hasret kaldık 😇
AnnesiyimM53 Kızlar bende kasım annesiyim bebeğinde gelişim geriliği olan var mı şuan 29 haftalığım ama bebek 27+5 gözüküyor 😢😢
Mustafayigitinanesii orkidehaniimm teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım benim bu ikinci ilkim de erkek 3.5 yaşında 🙂 ama bende hemen doğsun istiyorum 😊😊
AnnesiyimM53 Mellisssa zayıf olacak doğumdan sonra küvezde kalabilir falan dedi herkez bişe diyo özele gidecem olmadı
Esrali66 Doktor 22 kasım dedi hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık yavrularımızı🥰🤗çok sırt ağrım oluyor😑 gün yaklaştıkça çok heycanlanıyorum🤭
Mellisssa AnnesiyimM53 2500 kiloda kuveze girmıyor diye biliyorm ama bence baska doktorlrnda görüşünü alın
Selensahin Kubbbraa evettt benimde gün içinde öyle oluyo yumruk gibi böyle göbeğime bakınca görüyorum elimle hafif hafif ovalıyorum değiştirsin diye 😅
bsra46 Kubbbraa benim kafası sol aşağı tarafta ayaklarıda sağ göğsümun altında ve hareketleri can yakiyor bazen karnımı yamultuyor