Selensahin Kubbbraa evettt benimde gün içinde öyle oluyo yumruk gibi böyle göbeğime bakınca görüyorum elimle hafif hafif ovalıyorum değiştirsin diye 😅
Kubbbraa Selensahin kafası inşallah aşağıdadır ya en.son gittiğimde yukardaydi dönmesi lazım yani bu haftalarda
Mellisssa AnnesiyimM53 2500 kiloda kuveze girmıyor diye biliyorm ama bence baska doktorlrnda görüşünü alın
Selensahin Kubbbraa hiç bilmiyorum ama tarif ettiğin gibi hatta bazen ben yan kemıklerimde bile yumruk şeklinde semsert olduğunu görüyorum
prensesannesiiiii orkidehaniimm benımde aynı öyle bu aralar karın ağrım cok oluyo ve sürekli tuvalete gitmek öldürüyor uykudan bıle kaldırıyor beni🙄 hayırlısıyla kavussak yavrularımıza ınsallah .🤲🏻
orkidehaniimm prensesannesiiiii beni anlatmışsın resmen gece saat başı uyanıyorum😞 az daha sabır sağlıcakla sağsalim kavuşcaz inşallah yavrularımıza❤️ Bu günleri özler miyiz acabaaa🥲
bsra46 prensesannesiiiii karın ağrısı çok garip değil mi gece karnım ağrıdığı için uyanıp tuvalete gidiyorum ben her gece oluyor bu
prensesannesiiiii orkidehaniimm bence özlerizz aynı bedende olmak ıcınde hissetmek güzel bir his cok şükür hamıleliğim cok güzel geçti bazen hamıle olduğumu bıle unuttum rabbım ınsallah sağ salim kavustursun hepimizi😌🤲🏻
orkidehaniimm prensesannesiiiii çook çok güzel bir his gerçekten o kadar alıştım ki ben de, benim de hamileliğim şimdiye kadar sıkıntısız geçti çok şükür bebisim annesine hiç kıymadı☺️Amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏
bsra46 Kubbbraa benim kafası sol aşağı tarafta ayaklarıda sağ göğsümun altında ve hareketleri can yakiyor bazen karnımı yamultuyor
prensesannesiiiii sedefyarsii1 benımkıde beklemesn gelsın ben ekimin 20 sinden sonraya tarih verdım bakalm😂 cok hareketli fazla durmıcağına inanıyorm ınsallah öyle olur
sedefyarsii1 prensesannesiiiii yaa benimki de aşırı hareketli gece gündüz hiç durmaz😂😂 bende 20 sinden sonra bekliyorum bakalım nasıl olcak 😂