Mellisssa Eses0707 inş ya zamannda saglıkla doğsun ama kilosu 2500 asınca erkende gelse cok sıkıntı olmuyormus canm doktorum demişti
Mellisssa Hayal11 bncde cok alma ama almasakta ne giydirecgz sonucta sürekli kusadablir 😂sanırım 3-6 almak daha mantıklı ben sadece zıbınlarmı yenidoğan aldm
honeyland Mellisssa uzun kollu zıbın mı aldınız acaba 🥰 bende kadım annesiyim zıbınlar hakkında bilgim yok pek kısa kollu mu uzun kollu mu arasında kaldım
Semy Mellisssa valla 28 kasımla 2 aralık görünüyor hangi aya dahil olacağım bende merak ediyorum 😁 28 haftalığım şuan
Mellisssa honeyland valla hepsinden aldım ama uzun kollu cok bulnmuyor gördüğünzde kapın zaten kısa kollularda Üzerine bişeyler illaki giydrcgz
Tugce49 AnnesiyimM53 Hayırlısı olsun inşallah normal yapa biliyorsan yap ben sezeryan oldum hiç pişman da değilim iyiki sezeryan olmuşum 🥰
Eses0707 sedayener- haftaya kontrole gidicem inşaallah normal bir durumdur siz doktora sordunuz mu hiç
sedefyarsii1 orkidehaniimm aminn sağlıkla gelsinler inşallah ama ekimde gelmesini istiyorum ben kasım çok geç😂😂
Eflin11 Mellisssa merhaba kasım 9 görünüyor ama ben okadar sürmez diyorum ilk cocugumu 38 haftalıkken dogurmstum 😊