• Öneri
  • Bebek Çikolatası Nereden Yaptırayım

Cikolati ben internete pek guvenemiyorum. Ne yedigimi ve yedirdigimi bilmek isterim. Cevrenizde bulunan pastanelerden fiyat alabilirsiniz. Ankarada hangi ilcedesiniz bilmiyorum ama ben keciorendeyim ve florya pastanesine siparis verdim. Mabel in cikolatasini yapiyo ve ustune isim yazili olacak. Kutusunada cikolataya basilacak resimi basacaklar

candanx
    Ya malum covidden dolayı hastaneye çok kişi gelmez .Yaptırmışken ikisi içinde hastaneyede götüreğim bi kısmını kalanlarda eve mübareğe gelenler için olsun diyorum

zynpY2021 ben de öyle düşünmüştüm sonra biraz araştırdım çok güzel kurabiyeler yapıyolar süslü püslü çubuğu var jelatinli fln bir de strafor pasta alıcam iki katlı ona takıcam 30 tane kurabiye. hastane odasında çok şık duracak. çikolatayla aynı fiyata geliyor bebeğin adını da yazıyolar kurabiyenin üstüne. eve de baklava fln alırız diye düşündüm. ama benim hastane ziyaretçi sayım biraz yüksek olacak 🙄 en az 20 kişi fln gelecek 🤷‍♀️😒 çikolatadan vazgeçtim ben 🤷‍♀️ istersen sende bi bak beğenmezsen çikolata yaptırırsın

zynpY2021 canım instahramda cikoota diye bı sayfa var ben yegenlerime de ordan yaptırdım nasipse oğluma da ordan yaptiricam şimdi çok güzel çikolatası

cosarburcu
        Pahalı olmasın diyorum malum bebiş için baya masraflar yapıldı. Ben sadece hastaneye , eve gelenlere ağızları tatlansın diye ikram edeyim diyorum. O yüzden uygun oluyor diye madlen olsun diyorum ama üstünde de en azından isim yazılı olsun istiyorum

Nazzlitekcan Ne kadara yaptırmıştınız acaba
          Bende yeğenime Denizli deyken hacişeriften yaptırmıştım çok güzeldi ama şimdi pahalı gibi geldi 100 tanesi 180tl

zynpY2021 canım bir tık büyük Kuruyemiişçilerden veya trendyoldan bakabilirsin melodi madlen kaplama çikolata yarım kilosunda bile 60dan fazla var, Sonra
            Bi büyük kırtasiyeye gidip istersen çikolata boyutunda, görsel şeçtirip onu yapştırmalı çıktı alıp madlenlerin üstüne yapıştırabilirsin,
            1.milyıncu gibi yerlerden de teneke kutu veya ahşap kutu gibi alıp içine dizebilirsin, belki evinde şık bişi de vardır kullanacağın
            Hem kendin yapmış anı olur, hemde maliyeti düşer

zynpY2021 instagramda hacışerif bebek çikokata var ben ilk dogumumda da oraya yaptirmistim bunda da oraya yaptiriyorum siparis verdim hem güvenilir site hemde kaliteli

zynpY2021 Nisan nikah ilk kızımın doğumu gibi tüm özel günlerimde haciseriften yaptırdım çikolatalarımi ve hep çok memnun kaldım öyle insatagram sayfalarına filan güvenmiyorum çok kalitesiz olabiliyor sonuçta yediğimiz birsey guvenli olması lazım bence hacı seriften pişman olanı görmedim herkes çok severek yiyor

emiras59 ben siparişi verdim, parayı gönderdim sonra bunlar birkaç fotoğraf paylaştı instagramda, tesadüfen yorumlara baktım herkes ‘dolandırıcı, sakın almayın ’ yazmış. Sonra bi anda o yorumların hepsi silindi. Sayfaya mesaj attım, neden kötü yorumları siliyorsunuz dolandırıcı yazmış insanlar size dedim. Onlar da ‘yok efendim onlar kendini bilmezler falan filan’ yazdı. Neyse içim hiç rahat değildi. Siparişim bi geldi çikolatalarım su gibi erimiş, istediğim renkler değil, kurdeleler istediğim renk değil, kolonya şişesi bambaşka plastik bi şey…. hakkımı helal etmiyorum. Paylaşımlarındaki yorumlara bak, hep aynı şeyler ‘güzel, çok güzel,süper’ vs vs. Ve kullanıcılar bot hesap. Uzun uzun anlattım kusura bakma 🥰

Busra333 uygun ve güzele benziyor canım ama sadece İnstagram satışı var heralde sitesini ben mi bulamadım acaba
                Siparişin geldiğinde tadına baktığında bana dönüş yaparsan sevinirim

zynpY2021 Beebonbon_co adıyla instagram dan bakabilirsiniz. Ben burdan yaptıracağım, çok özgün ve cici modelleri var 😊