• Öneri
  • Bebek Çikolatası Nereden Yaptırayım

brndamla 😅 benim gelenim hastaneye çok olmaz ama eve olur 80tane falan yaptırmam lazım en az
dediğiniz sayfaya baktım güzel kaça yaptıracaksınız acaba

zynpY2021
    Merhaba, öncelikle Bee Bonbon’a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Dikdörtgen çikolatalar 27 gr Eti marka, 5×9 cm ölçüsündedir. Sütlü, bademli ve rulo gofret parçacıklı olmak üzere 3 çeşittir.

Kare çikolatalar 18 gr Melodi marka, 4.2×4.2 cm ölçüsündedir. Sütlü fıstıklıdır.

• Dikdörtgen Baskılı Çikolata 8,50 TL/ad
    • Kare Baskılı Çikolata 9 TL/ad
    • Pleksili Çikolata 13 TL/ad
      Bu şekilde cevap vermişlerdi. Ben daha baskısını ve sunumunu secmedigim icin tam fiyati kac olacak bilemiyorum.

brndamla Ben en az 70 tane falan yaptıracağım İçin bana baya bi tuzlu olur
      Ama görünüşleri güzel umarım memnun kalırsın

Nslhn80-ends evet hatta tüm siparişlerim yaz mevsimine denk geldi hep buz aküsüyle gönderdiler en ufak bir erime bozulma yaşamadım bir de antalyaya düşünün yani ben çok memnunum

zynpY2021 fiyatini net olarak teslim aldigimizda ogrencez. Baskidan belki degisir fiyati diye. Cunku kutunun hem icine hem disina baski istedim ben. 200 adet cikolata en fazla 300 lira tutar dediler. Suan hazirlaniyo

zynpY2021 yine siz bilirsiniz ama yaşadığınız yerdeki çikolatacılardan bi sorun belki daha uyguna kaliteli bişey alırsınız. Hem de tadına bakarak, bunlar hassas gıdalar, tadı bozulur, kalitesiz çıkar. Ben şahsen doğum yapacağım ildekilerle görüşeceğim beş lira fazla olsun içime sinsin.

zynpY2021 bulunduğunuz yerde hertat, tatbak falan varsa bakabilirsiniz. Orda uygun oluyo birqz daha. Biz bi kaç kere yaptırmıştık bu tarz şeyler için.

Ossleemmmm Eryamandayım ama Hastanem etlik de kontrole gittiğimde dediğiniz yerede bakarım

zynpY2021 ben başka bir organizasyon için hacı serif ten yaptırdım netten. lezzeti çok güzeldi, dekoru da öyle. aklınızda olsun.

rgk Ben Denizli liyim nişanım vb herşey için hacışeriften yaptırılır bizde Kalitesi dizayn tat çok iyi ama herşeye olduğu gibi ona da zam gelmiş
                Fazla yaptıracağım İçin bana tuzluya patlayacak o yüzden oraya yaptırmıyorum yoksa hiç düşünmeden yaptırırdım

zynpY2021 kız kardeşim hediye olarak yaptırmış fiyatını bilmiyorum beğendiyseniz sorabilirsiniz instagram sayfası ck_designevent. Kendi bebeğine de aynı sayfadan yaptırmıştı pelitin çikolatalarını kullanıyorlar çok lezzetli gerçekten. Her bir çikolatanın üstünde de ismi baskılı. Kolonya kokusu da çok güzel limon değil hafif şekerli bir koku herkes çok beğendi. https://www.hizliresim.com/40oxx2r

zynpY2021 yegenlerime olanı hatırlamıyorum ama şuan sayfada urunelrin altında direk ücretleri yazıyo hepsinin. Ya çok taze ürünleri o yönden çok hoşuma gitmişti benim. Şimdi ben de model seçip yaptiricam