• Öneri
  • Bebek Çikolatası Nereden Yaptırayım

Selam anneler kızım İçin çikolata yaptırmak istiyorum.Ankara da yaşıyorum ama netten de olabilir.Çok pahalı olsun istemiyorum ama çikolatanın tadı da iyi olsun, madlen olup ismi yazılı olabilir.Güvendiğiniz ya da önceden yaptırdığınız yer var mı

zynpY2021 ben instagramda moliçikolata diye bir sayfa var oraya yaptırcam uygun fiyatı diye Pandemi diye zaten fazla ziyaretçi almayacağım

zynpY2021 ben de çok düşündüm ama şuna karar verdim. Hastaneye zaten ziyaretçi almıyorlar. Sadece kapı süsü yapacağım. Bir de çikolata alacağım isimsiz ama şık bir şey. Onu da hemşireler bir de doktorum için. Metro market var ya ankarada da var anteresin yanında. Onun online programında gördüm. Madlen paketli çikolatası da var. Kendi markasının kilosu 90 lira. Paketli üzerinde afiyet olsun yazıyor. Elit markasının truf paketini gördüm 20TL bi de kurdeleli. Ondan 3 paket alırım karışık. Ev için de bir şey düşünüyorum. Ailem arkadaşlarım hepsi uzakta. Sadece bi elli adet magnet yaptırcam.

zynpY2021 ben trendyoldan dila çikolata diye bir yere sipariş verdim. Henüz elime ulaşmadı. Kutuda 100 madlen çikolata ve 300 gr draje var, 120 TL.Kutuya ve çikolatalara isim yazıyorlar. İnstagramda 50 çikolataya 150 TL istediler. Hem Trendyol olduğu için daha güvenilir geldi instagrama göre

zynpY2021 lares party sayfasına yaptırdım çok memnun kaldım instadan

Instagram’da artu madlenbebekcikolata var kardeşimin kızı için oradan yaptırdık kendimize de oradan yaptırmayı planlıyoruz fiyatlar uygun

Cikolati ben internete pek guvenemiyorum. Ne yedigimi ve yedirdigimi bilmek isterim. Cevrenizde bulunan pastanelerden fiyat alabilirsiniz. Ankarada hangi ilcedesiniz bilmiyorum ama ben keciorendeyim ve florya pastanesine siparis verdim. Mabel in cikolatasini yapiyo ve ustune isim yazili olacak. Kutusunada cikolataya basilacak resimi basacaklar

candanx
            Ya malum covidden dolayı hastaneye çok kişi gelmez .Yaptırmışken ikisi içinde hastaneyede götüreğim bi kısmını kalanlarda eve mübareğe gelenler için olsun diyorum

zynpY2021 ben de öyle düşünmüştüm sonra biraz araştırdım çok güzel kurabiyeler yapıyolar süslü püslü çubuğu var jelatinli fln bir de strafor pasta alıcam iki katlı ona takıcam 30 tane kurabiye. hastane odasında çok şık duracak. çikolatayla aynı fiyata geliyor bebeğin adını da yazıyolar kurabiyenin üstüne. eve de baklava fln alırız diye düşündüm. ama benim hastane ziyaretçi sayım biraz yüksek olacak 🙄 en az 20 kişi fln gelecek 🤷‍♀️😒 çikolatadan vazgeçtim ben 🤷‍♀️ istersen sende bi bak beğenmezsen çikolata yaptırırsın

zynpY2021 canım instahramda cikoota diye bı sayfa var ben yegenlerime de ordan yaptırdım nasipse oğluma da ordan yaptiricam şimdi çok güzel çikolatası

cosarburcu
                Pahalı olmasın diyorum malum bebiş için baya masraflar yapıldı. Ben sadece hastaneye , eve gelenlere ağızları tatlansın diye ikram edeyim diyorum. O yüzden uygun oluyor diye madlen olsun diyorum ama üstünde de en azından isim yazılı olsun istiyorum

Nazzlitekcan Ne kadara yaptırmıştınız acaba
                  Bende yeğenime Denizli deyken hacişeriften yaptırmıştım çok güzeldi ama şimdi pahalı gibi geldi 100 tanesi 180tl