Fatma7666 Kbrpsygt Eylül bebekleri çok üşengeç ve pinti olacaklar sanırım gelmek bilmiyorlar 🤣🤣39 da biziz🤣🤦♀️
Kbrpsygt Fatma7666 bencede katılıyorum ve hiç yüzünüde göstermiyor her hafta kontrole gidiyoruz 😂 kendimi dinliyorum sürekli sancım mı var olacak mı nişan mı geldi suyum geliyor mu delircem galiba böyle böyle😂 hayırla gelsinler sağlıcakla inşAllah
Fatma7666 metehaninannesiii Benim eller ayaklar panda eli ayağı gibi olmuş doktorum soğuk suda beklet geceleri ayaklarının altına yastık bırak dedi az kalmış az bizde 39 ama 38 görünüyoruz 🥰🎀
Bahar2622 Fatma7666 38+5 teyim son 2 günüm 🙈 39 da suni sancıyla doğumu başlatacak doktorum, yalancı sancidan baska birseyim yok beklemeye devam 🤗
Fatma7666 Bahar2622 Benim de öyle sadece yalancı sancı arada bel ağrısı 🤦♀️Sağlıkla gelsin sağlıkla alın kucağınıza kuzunuzu 🥰🤲
Aylin-2015 Fatma7666 10günüm kaldi doğuma 37haftada sezeryan olucam.Çekmediyim çile kalmadi.Allah bütün hamilelere yardimci olsun🤲
Fatma7666 Prlkelif aynıyız bizde 39 son adete göre gelen giden yok arada baskı oluyor bana o kadar başka da bişey yok tembel sıpalarımız olacak anlaşılan 🤣🤦♀️
Prlkelif Fatma7666 ayy valla o içerde yatmaktan bıkmadı babası ne zaman doğacak diye konuşmaktan arada kalıyorum şimdiden 🙂
Fatma7666 Nelmali Eylül bebekleri hep aynı gelmeyi düşünmüyolar 🤣🤣Kocamın izni bitecek kızım gelmiyor 🤣
Nelmali Fatma7666 benim eşim de okula başladı beni anneme bıraktı bizim evden hastaneye git gel uzun sürdüğü için bir an önce doğsa da eve dönsem 😔
Fatma7666 Momlf Aynı durum hepimizde var halsizlik yorgunluk ağrı şişlik ne desen var saplıkla gelsinler 🥰🤲
Haticecakirr Fatma7666 37+3 🌸 bulantı mide yanması falan yok ama inanılmaz nefes darlığı çekiyorum 🤷♀️ Mideme baskı yaptığından heralde doğum için herhangi bir belirti de yok
Fatma7666 Haticecakirr aynen baskı yapıyor artık geçmiyor da son günler Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yavaş yavaş egzersizlere başlayın ama merdiven çıkın yürüyüş falan ama mutlaka doktorunuza danışarak yapın bunaları🥰
Begonvill Ediz101019 38.haftadaym bendede o acı var karnm inanılmaz acıyor ve sagdan sola zor dönüyorum cok zorluyor
Begonvill Fatma7666 38.haftadan bildiriyorum sağdan sola zor dönüyorum😂 karnım cok cıkmadı ama cok acıyor.Artık doğsun istiyorum🤲🏻 dualarınızı bekliyorummmö🌸🌸
Fatma7666 Begonvill Ayyy Rabbim hepimizin kuzusunu korusun hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı🥰🤲