Durunbigeldim bendensin😂😭 52 kg ile kaldım geçen hafta 72 olmuştum doktorum artık alma dikkat et dedi ama napiim kilo verilir bebeklerimiz sağlıklı olsunda İnşaAllah 🙏❤️

aslihan41 en kilo alan benim 🤣bu rekoru kimseye bırakmam asla 58 kiloydum 13+5 bu gün ile 65 kilo olmuşum

Feyme16 siz yine iyisiniz bence ben 23 haftalıkken 10 kilo almıştım doktorum beni çok demoralize etti. Şimdi 29 haftalığım hala +10 kilodayım. Bu şekilde bir süre devam etmeye çalışacağım ama benim yaptığım en büyük hata yürüyüş yapmamak sanırım. Onun dışında gece atıştırmalarını kestim sadece. Doktorum diyetisyene gitmemi istedi yine de bu hafta gideceğim sanırım bakalım.

aslihan41 48 ile hamile kaldım 60 olmuşum 36. Haftam 2 hafta sonra dogumum var inşallah o zamana kadar da almam bir anda

aslihan41 20. Haftadayım 10 kilo aldım ikiz gebeyim benim normalde iştahım da yok ,moral çok bozuk ama doktorum normal diyor sağlık olsun bebeler sağlıklı olsun yeter ki 🌸

aslihan41 bende bendeee😂 22+4 tam tamına 8 kilo aldım, almayanlar var nasıl başarıyorlar anlamıyorum ya

Bişey soracam yaa bnm kilom 100 ün üstüne çıktı ve doktorum da böyle normal doğum yapamayız dedi ama ben normal istiyorum böyle bu şekilde normal doğum yapan varmı yada yakınınız??

Eryener93 bende 23+4 teyim şu anda boyum 172 cm. 77 kg ile hamile kaldım şu anda 85 im 😂 doktor çok almışsın dedi biraz hızlı aldım sanırım kilo aslında yememde hiç bir değişiklik olmadı bence ama şu aşamada meyveyi bıraktım çok şekerli diye doktorun önerisi ile herhalde 100 ile doğuma girerim diye düşünüyorum bende ama pek kafaya takmıyorum yani bi şekilde verilir bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil diye düşünüyorum hayırlısıyla

• [silindi]

aslihan41 20 haftalığım 8 kilo aldım 🙄 ne kadar dikkat etsemde alıyorum zaten kilolu hamile kaldım aman bebeğimiz sağlıklı olsunda kilo hertürlü verilir🤷‍♀️

aslihan41 29 haftalıgım 71 ile hamile kaldım şuan 1 hafta önce tartıldım 80 kilo olmuşum dogum yapana kadar 90 bulmam umarım ilk oglumda toplam 13 kilo almıştım 🙄🙄😟😟

[silindi] kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım bebişler sağlıcakla gelsinler inşAllah

aslihan41 aman boşver doğurunca veririz şimdi yemiycemde ne zaman yiycem😄