Eryener93 ayyy benimde sonum öyle olacak gibi geliyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Peki boyun kaç başlangıç kilom en çok sana yakın gibi geldi bana gönül isterdiki 50 ler ile hamile kalalım😂

aslihan41 valla 34+2 deyim. 78 kilo ile hamile kaldım şuan 89 kiloyum bana göre normal gibi ama doktoruma göre çok boğazımı kısmaya çalışıyorum ama yinede canım onu bunu çekiyor napcam bilmem :/

aslihan41 hayatımda 50yi çıkışta görmüşümdür herhalde😂 ergenlikten sonra hep 69 73 gidip geliyordu, sonra 78 79u gördüm, 1.67 boyum, bu kadar çok kilo aldım ama benim kilo sadece popo ve basen olarak gitti yüzüm yanlarım göbeğim kollarım normal, işte bu kadar kiloduyum diyince kimse inanmıyor bende onlara şaşırıyorum😂😂 etim bacaklarım birazda sıkı, senin nasıl gidişat

aslihan41 Valla canım onu bende duydum ama ben normal de sigara kullanan insandım gebeliğin 2 ayında sigara yi bıraktım her ay almaya başladım ve gece gündüz sürekli yiyorum yemeği ayrı abur cubur ayrı benim şişliğim fazla ama kilo son ayda da normal aldm

Durunbigeldim bendensin😂😭 52 kg ile kaldım geçen hafta 72 olmuştum doktorum artık alma dikkat et dedi ama napiim kilo verilir bebeklerimiz sağlıklı olsunda İnşaAllah 🙏❤️

aslihan41 en kilo alan benim 🤣bu rekoru kimseye bırakmam asla 58 kiloydum 13+5 bu gün ile 65 kilo olmuşum

Feyme16 siz yine iyisiniz bence ben 23 haftalıkken 10 kilo almıştım doktorum beni çok demoralize etti. Şimdi 29 haftalığım hala +10 kilodayım. Bu şekilde bir süre devam etmeye çalışacağım ama benim yaptığım en büyük hata yürüyüş yapmamak sanırım. Onun dışında gece atıştırmalarını kestim sadece. Doktorum diyetisyene gitmemi istedi yine de bu hafta gideceğim sanırım bakalım.

aslihan41 48 ile hamile kaldım 60 olmuşum 36. Haftam 2 hafta sonra dogumum var inşallah o zamana kadar da almam bir anda

aslihan41 20. Haftadayım 10 kilo aldım ikiz gebeyim benim normalde iştahım da yok ,moral çok bozuk ama doktorum normal diyor sağlık olsun bebeler sağlıklı olsun yeter ki 🌸