Aysezey Haticeey bende hafta içi artık bi doktora gidiyim inşallah. Başkent yakınsa oraya gidiyim 15 dk çok değilmiş. O zaman kahve sizede yasak değilse toplaşalm havalar soğumadan 😍😊
Aysezey Sebnem9 doğrudur aslında çok iyi bi doktor. Belkide bahsettiğim sadece bi kişiye denk gelmiştir. Bize biraz pahalı geliyorda o yüzden gitmiyorm açıkçası. Allah hayırla kucağınza almayı nasip etsin 😊
Haticeey Aysezey yok canım yasak değil 😁başkent hastanesi hemen benim evin arkasında ama ben gittiğim doktora tavsiye üzerine gittim o yüzden o hastaneyi tercih ettim
Aysezey Haticeey evin arkasnda olduğu halde 15 dakıkamı 🙊 konya gerçekten geniş bi şehir. Allah kolaylık versin hepimiz hayırla atlatalım 😊
bsr1 Merhaba bende Konyalıyım Selçuklu da oturuyorum 23+2 haftalığım başkent hastanesine gidiyorum ☺️
Aysezey bsr1 merhaba bu arada Instagram adresim ayse.zyr eklemek istersenz ordan haberleşip toplaşalım. 😍
iki_melek_annesi Selam bende Selçuklu da oturuyorum medova Fatih Yılmaz a gidiyorum biz daha yeniyiz 9 haftalık olduk
Aysezey iki_melek_annesi Aşlah bağışlasın hayırla kucağınza alın inşallah. Daha çok yeni ilk gebelikmi 😊😊😊
Haticeey Aysezey Yok canım ben başkente değil özel büyükşehire gidiyorum sen başkent demişsin ya ondan dedim evin arkasında ama ben diğerine gidiyorum diye 🤭
iki_melek_annesi Aysezey Yok 14 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var bu tekne kazıntısı ama daha yaşım 32 😊 hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hep birlikte.
makbulekckdmr Aysezey Merhaba öncelikle hoşgeldiniz güzel Konya’mıza hangi memleketin geldiniz? bende Konya selçukluda oturuyorum 36+4 haftalığım oglus bekliyorum Farabi Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum ☺️🧸❣️
Aysezey makbulekckdmr selçuklu taraflarnda olsam mutlaka Mehmet bardakçı ya gidicektim ama baya uzak bana.meramdayım o yüzden hâlâ kararsızım.az kalmş sizinde hayırla gelsin evladınız 😊
Aysezey makbulekckdmr bu arada Instagram adresim ayse.zyr 🌼😍 ordan toplaşıp tanışalım.sizde katılın istersenızz 😊
Aysezey htcerdgn30 azer arasa giden çok arkadaş var. Herkes memnun kalmış. Hastanenin yerini öğrenyiim tam olarak bi. Az kalmş sizinde hayırla gelsin yavrunuz 😊🌼
halimefk25 Merhaba bende konya selcuklu aydınlıkta oturuyorum. 8 aylık evli 4 aylık hamileyim medova hastanesi güler altıntepe ye gidiyorum çokta memnunum herkese tavsiye ederim
Aysezey halimefk25 merhaba.çok teşekkürler onuda araştırıyım ben bi.. siizde yeni evlisinizz.. 😊 hayırla alın kucağınıza inşallah