Renasefe habibe46 kendin yapmak çok zor ya gerçekten sağlam piskoloji istiyor 🙄 bide vurduktan sonra aşırı derece de yanıyor sizde de bu var mıydı ?
Ddm-dlr Renasefe benimde aynı hem ilaç giderken yanıyor hem bittikten sonra maalesef bir türlü gecmedi benim kronik rahatsızlıklarım ve bir kinyasal gebeliğim var ögrenir ögrenmez başladık doktorum lohusalıgomda da bir 15 gün daha devam edicez dedi hayırlısı bebeğimizde bizlerde saglıklı olalımda yanalım moraralım ne yapalım
Renasefe yas37 Sanırım o zaman da karın vs koldan olacaksın canım . Allah eziyetimizi boşa götürmesin inşallah 🙏
Renasefe AhahHbzhz Allah eziyetimizi boşa götürmesin inşallah 🙏 benim de bir kayıp var dedim diye verdi zaten 🙄
AhahHbzhz Renasefe amin inşallah canım rabbim kimseyi evladı ile sinamasin hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza
Renasefe Hhfff Ben daha o kadar morarmadım yeni başlıyorum ama ilerleyince moraracak çok belli 😒 peki iğneyi nerde muhafaza ediyorsun ? OKSAPAR ı dolaba atıyorum vurmadan 20 dakika evvel çıkarıp vuruyorum
Burcu-2910 Renasefe bende kullanıyorum bence ihmal etme canım tedbir amaçlı bende kullanıyorum saglıkla kucağımıza alırız inşallh
Renasefe Burcu-2910 özelikle bir yer belirtmediler ama ben teyzemden biliyorum oda kullanıyor dolapta muhafaza ediyor. Vurmadan 20 dakika önce dolaptan çıkarıp dışarı bırakıyorum sonra vuruyorum.
Seyma_88 Burcu-2910 ban kaç Dr a ve aczaciya sordum hepsi farketmez yeri sadece güneş görmesin yeter dediler ben o yüzden dolaba falan koymadım
Seyma_88 Renasefe bende kullandım bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum sonraki hamileliğim de ilk 3 ay kullandım aspirinle birlikte şu anda iğneyi bıraktık sadece aspirin kullaniyorum
Burcu-2910 Seyma_88 bende koymuyorum ve ilk defa duydum açıkçası dolapta muhafaza edilmesi gerekildiğine
Minnosannesi38 Bende ilk gebeliğim de kürtaj oldu şimdi ikinci yi öğrenir öğrenmez doktorum oscapar kullanmami söyledi ilk zamanlar eşim kolumdan vuruyordu kollarim morarinca simdi ben karnımdan vuruyorum daha az acıyor ama vurduktan sonra baya yakıyor
Ebru07 Leylaalkl evet benimde morariyor sanırım tenle de bir ilgisi var cildiniz hassas ise daha çok morariyor
Minnosannesi38 Renasefe evet karından kendim vuruyorum sanki kola göre daha az acıyor vurduktan sonra biraz yanıyor