Burcu-2910 Renasefe anladım ben işk defa duydum diye şaşırdım belkide herkes böle yapılıyordur saygı duyuyorum
Aslihan2 Renasefe benimde 2 kaybim var ve pıhtılaşma cıktı hem oksopar hem coraspin kullanıyorum birini sabah vuruyorum coraspini aksam alıp yatıyorum insalah sağlıkla doğsunlar
AhahHbzhz Renasefe amin inşallah canım rabbim kimseyi evladı ile sinamasin hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza
AhahHbzhz Renasefe amin inşallah canım benim suyum git gide azalıyor bakalim nolucak haftaya inşallah doğuma alınmam biraz daha durur
Kubraargun Renasefe * Merhaba bende kullanıyorum sizin gibi ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. Bazen iğneyi yaptığınız yerde morarmalar olacak ama korkmayın normal olduğunu söyledi doktor
Renasefe Kubraargun İnan morarma umrum da değil sonu güzel olsun da inşallah. Üzücü olan bir an vururken öfff yapamıyacam deyip korkuyorum bekliyorum toparlanınca vuruyorum 🤦♀️
Minnosannesi38 Renasefe evet karından kendim vuruyorum sanki kola göre daha az acıyor vurduktan sonra biraz yanıyor
Renasefe Minnosannesi38 evet bende aşırı yanma oluyor kol daha iyise ordan yapayım dedim de ona da cesaret edemem gerçekten çok zor iş yine de Allah sonunu güzel kılsın hepimiz için 🙏
Ddm-dlr Renasefe benimde aynı hem ilaç giderken yanıyor hem bittikten sonra maalesef bir türlü gecmedi benim kronik rahatsızlıklarım ve bir kinyasal gebeliğim var ögrenir ögrenmez başladık doktorum lohusalıgomda da bir 15 gün daha devam edicez dedi hayırlısı bebeğimizde bizlerde saglıklı olalımda yanalım moraralım ne yapalım
Renasefe Ddm-dlr evet sonu güzel olsun da gerçekten çekeceğimiz varmış demek. Hoş bir kayıptan sonra pek gözüme gelmiyor bu iğneler ama acımıyor da değil 😂
Ddm-dlr Bu arada bende göbeğimden vuruyorum 6 hafta 5 günlüğüm dünü ve bugunu kolumdan denedik eşimle dünki iyiydi fakat bugun yanlış yeremi denk geldi anlamadık şişti agrıyorda göbeğimde de yer kalmayınca öyle yapalım dedik ama göbek daha az acıyor
burcunlu Ddm-dlr bende gobekten basladim ama doktor yer degistir dedi dagilmiyor ilac bir sure sonra…kol en cok aciyan yer bende bacagada gectik bakalim donup durcaz artik😔
Ddm-dlr Buda aklınızda olsun kızlar kolunuzdan yapıcaksanız mutlaka birinin yardımı gerek birinin sıkması gerek yada onun yapması gerek benim eşim korktugu için iğneden ona sıktırıp ben batırıyorum iğneyi 🤣🤣