Gul-42 Almi4134 denedım zor oluyor yınede valla 😀suan yapamıoz dha dgrusu esım bebege bsy olcak dıye korkuo halbukı yapmak lazım
Gul-42 Almi4134 ılgınc mılgınc olan bu valla ebeyıde tanımıorum bsy dıyemedım doktorum olsa o soyler napcagını sakın sakın acısada hmen ceker elını dha once yara ıcın bakmıştı cok kıbardı doktorum 😀
Almi4134 Gul-42 benimki de son haftalarinfasin bebegin başına falan gelir diyor sanki rahim agzindw bebek 😁😁
Gul-42 Almi4134 ben mi benımki donmüş sormuştum orada ayagı sag ustte bası sol altta böyle mi olcak dıye😀
Almi4134 Gul-42 içine girdikten sonra mi duvar gibi geliyor yok cok bambaşka bir sey galiba seninki yani cok ilginc geldi
Almi4134 Gul-42 evet evrt aynen oyle demistin😅😅 benimki de donmus yani tam kafa vajinadan olmasa da vajinanin hemen yanında 😁😁
Gul-42 Almi4134 30 da dondü benımkı hala aynı sekılde dahada donmesı lazım o zaman demı kafası suan sol alttan kasıgıma yakın
Almi4134 Gul-42 bilmiyorum ki kuzum benimkinin de yuzu bana dohru donukmus normalde sırtıma dohru olması gerekiyormuş
Gul-42 Almi4134 yuzu dısarıya donuktu bana donuk degıldı bugun gıttım normalde nasıl onuda bılmıorum ama bana plesentan onde dedı