Mom51122 Ceysii01 7-8 haftalarda kanamam olunca benim de coraspirini kesmişlerdi, 1 hafta sonra tekrar başla demişlerdi. Coraspirini kesince duruyordu kanama sonra coraspirin yerine bi süre oksapar kullandım. Şimdi hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum.
Ceysii01 Mom51122 ben bi onceki tedavimde ignede kullanmistim bu sefer gerek gormediler lekelenmelerim olup 10dkkada kesiliyo cok cok az sekilde zaten icerden bi sorun yokmus yarin 7haftalik olucaz bizde 15inde kontrolum var ikoz oldugu icin 15gunde bir gidicem sanirim bende cok korkuyorum zor sahip olduk zaten 6yil bekledik 3 denememiz allah hepimizin yardimcisi olsun
Mom51122 Gizem2626 Acıbadem’de Hulusi beye gidiyorum, memnunum doktorumdan, sadece progestanı kesince bi tedirgin oldum☺️hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum. Uzun bi süre tedbir amaçlı kullanıcam sanırım.
Mom51122 Aysegul3426 ne güzel aynı hastane aynı doktor tarihlerimiz de yakınmış. Kafama takılan bişey olursa fikir alışverişi yapmak isterim, mahsuru olmazsa. Sizin de tüp bebek sanırım, progestanı bırak dedi mi size de
Aysegul3426 Mom51122 bide tetanoz iğnesini sordum çoğu kişi iki doz oluyormuş hulusi bey bir tanesi yeterli ikinciyi olmayın dedi
Aysegul3426 Mom51122 benim tüp bebek değil fakat acıbademdeki doktorları biliyorum hulusi bey banada keselim proluton iğneyi ve progestanı dedi ben eşim iki kutu daha progestan yazdırdı çalıştığı hastanede dedim tamam ozaman ınları bitir iğneyi keselim dedi
Pelin-1 Mom51122 transferden beri kullaniyorim ilk 14hafta kanamam oldu suan 27+3im hala kullaniyorum ikiz gebelik
Mom51122 Aysegul3426 yani progestana devam etmenizi onayladı. Ben devam etmek istediğimi söyledim ama şimdi keselim bişey olursa başlarız tekrar dedi.
Tuqbaysf Mom51122 bende tup bebegim 12 haftada ignesini 13haftada ise hap olan fitili kestik bende cok korktum birsey olursa diye ama bir sikinti gelismedi sukur 😍
Aysegul3426 Mom51122 evet onayladı ben eşim yazdırdı iki kutu daha var dediğimde tamam o zaman onları bitirelim dedi başka bişey demedi
Linaeliff Mom51122 tam kanama olmadi ama 1 2 damla kan geldi o haftalarda doktorum riske atmayalım biz onlemimizi alalim dedi.doktorumun dediğine göre bu ilacın bir zararı yok aksine yararı var dedi.o yüzden kullan bırakma dedi
Mom51122 Linaeliff ben günde 3 progestan fitil kullanıyordum, haftada 1 de proluton depot. Bir anda kesmemeye karar verdim. Azaltarak, zamana yayarak bırakıcam.
minikane21 Mom51122 benim doktorum o hatayı yaptı progestan 2 idi 1 e düşürdü. Sonra benim rahim boyum kısaldı ve tekrar 2 ye çıkardı. Sonra iğne başladık şimdi iğneyi kes dedi ama ben kesmedim devam ediyorum çünkü söz dusunce ağrı kasılma oluyor.
yamacinannesii Mom51122 canım ben ilk 7. Haftada kasık ağrısıyla acile gittim kendi doktorum nöbetçiydi progestan başladı ağrıların azalsın diye her kontrolde soruyorum keselim mi artık diye bana dedi ki progestanı kesersek ağrıların yine artıcak kasılmaların olucak zararı yok faydası var kullan dedi 30 haftalık hamileyim haftaya muayenede sorucam belki keseriz dedi
Kurbagaopenkiz Mom51122 doktorum gecen hafta rahim agzi olcumu yapti sonraki muayeneye kadar 15 gun tedbiren geceleri 1 tane kullan dedi bende kullaniyorum sukur hic kanamam olmadi ama sadece kanama olmamasiyla bitmiyor erken dogum riski varsa da devam ediliyor saglikla dogsun da son haftaya kadar kullanmaya raziyim
minikane21 Beyza58 rahim agzi uzunluğunuz kaç ve haftanız ? benimde aynı kısalık var 24 haftadayım sürekli yatmak mi lazım ben yatmıyorum çünkü. 3 gunde 1 pruluton gunde 2 progestan ve magnezyum kullanıyorum bel ağrım arada benimde oluyor
Beyza58 minikane21 26 haftamdayım uzunluk 25 mm.doktorum çok fazla hareket etme yat sınırdasın dedi.bende günde 2 defa progestan haftada birde pruluton kullanıyorum.Sizin kısalık ne kadar