Kurbagaopenkiz Mom51122 merhaba ben de tup bebegim 16. Haftaya kadar kullandim galiba simdi 27. Haftadayim doktorum tekrar baslatti proluton deport ve prolutex de kullaniyordum kademeli olarak gidisatiniza gore birakiliyor korkmayin
Mom51122 Beyza58 uzunluk dediğiniz ne oluyor ki anlamadım kusura bakmayın. Tüp bebek olduğu için baştan beri kullandım. Bi ara kanama oldu günde 3 fitile çıkarttık. Haftada bir de proluton vuruluyordum. Şimdi bi anda hepsini kesti doktorum. Bu arada takibimi tüp bebek doktoru yapmıyor.
Beyza58 Mom51122 tüp bebek olmasıyla alakalı değil benimki normal bende kanama sonucu gittim doktora rahim uzunluğun kısa erken doğum riskin var dedi haftada 1 iğne ve progestan kullanıyorum günde 2 kere erken doğum olmasın diye işte.Ama sizin riskiniz geçmiş demekki ilaçları bıraktırdığına göre.kanamanız devam ediyor mu
Kurbagaopenkiz Mom51122 doktorum gecen hafta rahim agzi olcumu yapti sonraki muayeneye kadar 15 gun tedbiren geceleri 1 tane kullan dedi bende kullaniyorum sukur hic kanamam olmadi ama sadece kanama olmamasiyla bitmiyor erken dogum riski varsa da devam ediliyor saglikla dogsun da son haftaya kadar kullanmaya raziyim
Mom51122 Eabkrc ben de kullanmak istiyorum ama eşim sen doktordan daha mi iyi bilcen diyor fazla kullanmanın zararı yoksa en azından günde 1 fitil kullanmak istiyorum
Mom51122 Aysegul3426 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi, Hulusi bey doktorum
minikane21 Beyza58 rahim agzi uzunluğunuz kaç ve haftanız ? benimde aynı kısalık var 24 haftadayım sürekli yatmak mi lazım ben yatmıyorum çünkü. 3 gunde 1 pruluton gunde 2 progestan ve magnezyum kullanıyorum bel ağrım arada benimde oluyor
mor_menekse1 Mom51122 korkma canım demek ki gerk duymamış bana da 24 haftaya kdr al dedi ve halla devam ediyorm
yamacinannesii Mom51122 ne düşük tehlikem ne kanamam hiçbişeyim yoktu canım bir kere kullanıyorum tedbir amaçlı
Mom51122 yamacinannesii tedbir amaçlı günde 1 kez kullanmayı doktorunuz mu önerdi, kendiniz mi karar verdiniz. Ben de kendimce tedbir amaçlı günde 1 kez kullanayım diyorum ama sonra bi sıkıntı olur mu. Ama doğuma kadar kullanan var sonuçta bilemedim 🤷♀️
ogretmen_anneee Mom51122 canım bende öyle bıraktım ama bazı sebeplerden arada proluton oluyorum . Ancak genel de 12-16 arası bıraktırılıyor leken kanaman yoksa . Tedirginliğini anlıyorum tüp bebek olunca insan çok korkuyor
yamacinannesii Mom51122 canım ben ilk 7. Haftada kasık ağrısıyla acile gittim kendi doktorum nöbetçiydi progestan başladı ağrıların azalsın diye her kontrolde soruyorum keselim mi artık diye bana dedi ki progestanı kesersek ağrıların yine artıcak kasılmaların olucak zararı yok faydası var kullan dedi 30 haftalık hamileyim haftaya muayenede sorucam belki keseriz dedi
Gizem2626 Mom51122 Bende tüp bebekle hamileyim 11 haftaligim günde 3 progestan fitil 7 günde bir proluton Depot kullanıyorum ne zaman bıraktıracak Dr bilmiyorum siz kan sulandırıcı oksapar i biraktinizmi devam ediyor musunuz Eskişehir’de yaşıyorum bende tüp bebeği Eskişehir’de yaptirdim şimdide Anadolu Hastanesi’nde tanser Şenses e gidiyorum siz hangi Dr a gidiyorsunuz
Mom51122 Gizem2626 Acıbadem’de Hulusi beye gidiyorum, memnunum doktorumdan, sadece progestanı kesince bi tedirgin oldum☺️hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum. Uzun bi süre tedbir amaçlı kullanıcam sanırım.
Ceysii01 Mom51122 benimde tup bebek transfer surecimden beri kullaniyorum gunde 3 adet progestan fitil 2 gunde bir proluton depot gunde 4 adet estrofem folbiol diaformin euthyrox bunlari kullaniyorum doktorum 9 haftada kesicekmis ilaclari coraspinde kullaniyodum ama 5 haftada lekelenme olunca kestiler
Mom51122 Ceysii01 7-8 haftalarda kanamam olunca benim de coraspirini kesmişlerdi, 1 hafta sonra tekrar başla demişlerdi. Coraspirini kesince duruyordu kanama sonra coraspirin yerine bi süre oksapar kullandım. Şimdi hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum.