Mom51122 Kızlar progestanı kaçıncı haftaya kadar kullandınız. Ben 15. Haftamdayım. Baştan beri kullanıyorum tüp bebek olduğu için. Doktor bugün hem progestanı hem prolutonu kesti. Korktum biraz. Sizler kaçıncı haftaya kadar kullandınız.
Dmlkdr Mom51122 bende 16ıncı haftada bırakmıştım bırakalı 1 ay oluyor korkmayın demekki sıkıntı kalmamış🌸
Eabkrc Mom51122 Bende 16 haftadayim hala kullaniyorum birakabilirisn dedi ama 2 tane kullaniyordum 1 e dusurdum tup bebek benimkide size birsey soracam adet sanciniz oluyormu kasik agrisi rahim agrisi ben bunlari yasiyorum
Beyza58 Mom51122 ben 21.haftada başladım 36 ya kadar kullanacaksın dedi.ama belki senin uzunluğun normale döndüğü için bıraktırmıştır.kaç uzunluğu
Linaeliff Ya 11 ya 12.hafta olması lazım kullanmaya başladım canim 31.haftamdayim hala her gece 1 tane fitil olarak kullanıyorum.doktorum doğumu istediğim zaman biraktiricam dedi.dogum içinde 38.haftada sezeryen ile alacak.yani o haftaya kadar kullanicam
Linaeliff Mom51122 tam kanama olmadi ama 1 2 damla kan geldi o haftalarda doktorum riske atmayalım biz onlemimizi alalim dedi.doktorumun dediğine göre bu ilacın bir zararı yok aksine yararı var dedi.o yüzden kullan bırakma dedi
Mom51122 Eabkrc proluton depotu da kestiniz mi, ben de doktordan habersiz bi süre daha günde 1 tane kullanmaya devam etsem mi acaba. Tüp bebeği İstanbul’da yaptırdım, ben eskişehirdeyim, takibimi tüp bebek doktorları yapmıyor yani.
yamacinannesii Mom51122 ne düşük tehlikem ne kanamam hiçbişeyim yoktu canım bir kere kullanıyorum tedbir amaçlı
Eabkrc Mom51122 9. Hafta kesmisti benden ve ben riskliyim yani adet gibi kanamalarim oluyordu son haftalwrda kanamam durdu sukur ama gel gprki sancim oluyo
Eabkrc Mom51122 Bence kullanin gunde 1 tane en azindan daha cok tutunmasini ve lekelenme olmasimi engelliyor
Gizem2626 Mom51122 Bende tüp bebekle hamileyim 11 haftaligim günde 3 progestan fitil 7 günde bir proluton Depot kullanıyorum ne zaman bıraktıracak Dr bilmiyorum siz kan sulandırıcı oksapar i biraktinizmi devam ediyor musunuz Eskişehir’de yaşıyorum bende tüp bebeği Eskişehir’de yaptirdim şimdide Anadolu Hastanesi’nde tanser Şenses e gidiyorum siz hangi Dr a gidiyorsunuz
Mom51122 Beyza58 uzunluk dediğiniz ne oluyor ki anlamadım kusura bakmayın. Tüp bebek olduğu için baştan beri kullandım. Bi ara kanama oldu günde 3 fitile çıkarttık. Haftada bir de proluton vuruluyordum. Şimdi bi anda hepsini kesti doktorum. Bu arada takibimi tüp bebek doktoru yapmıyor.
nurunhayali Mom51122 bende aynı sen gibiyim tüp bebek 10. Haftadayım progestan ve prolutona devam ediyorum bırakacağım günü iple çekiyorum 🤦🏻♀️
Mom51122 Eabkrc ben de kullanmak istiyorum ama eşim sen doktordan daha mi iyi bilcen diyor fazla kullanmanın zararı yoksa en azından günde 1 fitil kullanmak istiyorum