Bebek2022- Gul4001 Kuzusunannesi ayyynı durumdayız 2. Gebelik 10 haftalık oğluş 3 yaşında pazartesi kreşe başlıyor😀
Gul4001 htcmuhammed Muhammed beye de iyi diyorlar hiç gitmedim ona. 18 Eylülde Hümeyra Hanıma gidecegim inşallah, 2li test için.
Ryhntuna htcmuhammed 17 ay 15 günlük bi oğlum var 10+2 hamileyim ben de endişeliyim valla Allah yardımcımız olsun
Aley01 İlk gebeliğim 13.haftalığım🙈 çok heyecanlıyım, İlk zamanlar hamilelik kötü geçiyordu ama şimdi çok şükür iyi 🙈 14.haftaya az kaldı 🙈🤰
htcmuhammed teletabi Minikkuzular @Zeytin20 @leylo29 @Aley01 @Ryhntuna @GulcanYvz @Kuzusunannesi Kubra0125 @P@Papatya @Gul4001 @gldn065807 @teletabi Hadi tanisalim anneler belmi gorusuruz Etiketleiyemediklerimde var
teletabi htcmuhammed yetersin kuzum rabbim öyle bir güç kuvvet verirki sen bile hayret edersin kendine emin ol..annelik çok farklı 🤗🥰
htcmuhammed teletabi Dogru diyosun canim 😍 Oyy iyi ki anne olmuşum guzel herseye ragmen 😇 Erzurum da neredesin
Minikkuzular htcmuhammed sen nerede oturuyorsun canım nerelisin kaç yaşındasın kaç yasinda anne oldun😊
Zeytin20 htcmuhammed ay ben Karamanda yaşıyorum. Sanmıyorum ordan biri olsun 😂 yoksa tanışmak isterim mis gibi olur 🥰
teletabi htcmuhammed bilecikte yaşıyorum şuan. 🤣 burada yok sanırım bilecikli birileri🤷♀️İkinciye hamileyim 12 ay 12 günlül bir oğlum var. 12 haftalık gebeyim😍
Kuzusunannesi htcmuhammed inşallah canım valla çok istiyo verme taraftarı değildim ama aşırı istiyo okula gitcem deyip durdu bende yazdırdım bakalım inşallah iyi olur