htcmuhammed Kizlar oglum 1 yasina giricek 9 hafta 6 gunluk hamileyim nasil olucak bebis dogdugun da acaba simdiden heycanliyim endiseliyim 😇 sizler nasilsiniz
teletabi htcmuhammed oğlum 1 yaş 12 günlük şuan 12 haftalık hamileyim 😍bence güzel olucak kardeş sevgisiyle büyüyecekler. Benimde abimle aramda 13 ay var hiç ayrılmayız birbirimizden 😍🥰
Gul4001 htcmuhammed Şu an gördüm sizde buharaya gidiyormuşsunuz ne güzel tesaduf 😊 benim doktorum da Hümeyra hanım çok memnunum 🥰
htcmuhammed Gul4001 aa sevindim bende kararsizim aslinda Muhammed beyden memnnm ama dogum sirasn da utanirim diye Ne zmn gidiceksin kontrole
Bebek2022- Gul4001 Kuzusunannesi ayyynı durumdayız 2. Gebelik 10 haftalık oğluş 3 yaşında pazartesi kreşe başlıyor😀
teletabi htcmuhammed yetersin kuzum rabbim öyle bir güç kuvvet verirki sen bile hayret edersin kendine emin ol..annelik çok farklı 🤗🥰
Gul4001 htcmuhammed Muhammed beye de iyi diyorlar hiç gitmedim ona. 18 Eylülde Hümeyra Hanıma gidecegim inşallah, 2li test için.
Minikkuzular htcmuhammed kızım 16 aylık 13 haftalık gebeyim acaba ben ikisine yetebilecekmişim piskolojisindeyim sonra annem bize nasıl bakmış diyorum kendimi motive ediyorim😊
htcmuhammed Minikkuzular bende o durumdayim can ya Aynen ve simdiki imkanlar herseg daha iyi hayrlisi bakalm 😍
Kubra0125 htcmuhammed oğlum 2 yaşında su an 21 haftalık hamileyim şimdiden nasıl olacak diye düşünüyorum 😊 oğlum çok yaramaz çok hareketli
htcmuhammed teletabi Minikkuzular @Zeytin20 @leylo29 @Aley01 @Ryhntuna @GulcanYvz @Kuzusunannesi Kubra0125 @P@Papatya @Gul4001 @gldn065807 @teletabi Hadi tanisalim anneler belmi gorusuruz Etiketleiyemediklerimde var
Kuzusunannesi htcmuhammed benimde 2. Gebeliğim 10 haftalık hamileyim oğlum 3 yaşında kreşe başlayacak pazartesi günü yarım gün oyun oynaması için vermek istiyorum bakalım inşallah iyi olur
GulcanYvz htcmuhammed kızım 1 yaş 8 günlük bense 7 haftalık hamileyim 🙈şimdiden gözüm korkuyor ama peşpeşe büyüsünler daha iyi olur diyorum tabiki başlarda aşırı zorlanacaz yapacak bişey yok canım