Minikkuzular htcmuhammed sen nerede oturuyorsun canım nerelisin kaç yaşındasın kaç yasinda anne oldun😊
htcmuhammed Minikkuzular yildizkentte oturuyorum kuzum 26 yasinda anne oldum bugun 27 yasima girdim 😇 Sen canim
Minikkuzular htcmuhammed evlatlarınla güzel yaşların olsun inşallah😊adana da oturuyorum 26 yaşındayım canım
Melikeek htcmuhammed Biz de 9+5 olduk. Kızım da 16 aylık ben de de bı yandan heyecan korku olmuyor degıl nasıl olcak vs dıye cevremdekı herkes ne guzel beraber buyurler dıyor😅🤭
Kuzusunannesi Melikeek Valla en güzel zamanda yapmışsın benim ki 3 yaşında ama berbat aşırı hareketli öyle böyle değil acıyan Allah bana acısın 😄😄😄
Yaseminmom Aysenurz benimde ya😪 peki bulantiniz devam ediyor mu. Benim oluyor geciyor. Gittigi zaman korkuyorum belirtim.😪
Kuzusunannesi htcmuhammed inşallah canım valla çok istiyo verme taraftarı değildim ama aşırı istiyo okula gitcem deyip durdu bende yazdırdım bakalım inşallah iyi olur
Zeytin20 htcmuhammed ay ben Karamanda yaşıyorum. Sanmıyorum ordan biri olsun 😂 yoksa tanışmak isterim mis gibi olur 🥰
htcmuhammed Gul4001 ben istiyorum da esim yaptirmaz herhalde Ilkine de istemiyodu kan aldilar meger ikili testmis 😃
Gul4001 htcmuhammed Hadi yaaa 😅 Ben yaptırcam bakalım 2 hafta sonra gittiğimde, insallah sıkıntısız ilerler tüm süreç hepimiz için🙏🏻🥰