Nesossssss bebeğim çok gazlı uykusunda bile ıkınıyo artık nahıcamı şaşırdım masaj gaz damlası hiç bişey fayda etmiyo rezeneyi kendim içtim fayda etmedi bebeğime versem bişey olurmu ki rezene ve kimyonu

saideeeee demlikte suyu kaynatıyorum. Üzerini bir tatlı kaşığı kimyonu döküp bir dk sonra altını kapatıyorum. Biraz demlenmediniz bekleyip içiyorum. Bazen de doğrudan bir fincan kaynar suya bir çay kaşığı kimyon döküp karıştırıp içiyorum. İki türlü de faydasını görüyorum. Ayrıca tüm yemeklerime de kimyon ekliyorum. Ama pişerken değil, tabağımdayken.

saideeeee hakkını helal et onu bilmiyorum ama ben de bebekliğinden beri gazlı biriyim baya acillik olmuşluğum var gaz yüzünden 🙈 yemeklere azar azar kimyon koyuyorum çok iyi geliyor 👍 bide yaz kış kalın çorapla geziyorum. Sen bence önce kendin içmeyi dene sadece emiyorsa zaten faydası olur bebeğe de. Bide bol bol Felak Nasr surelerini okuyup üfle. Şifa olsun inşallah 🤲

saideeeee hastane kontrolümde yeni bir anne bana tane kimyonu demleyip içmemi önerdi. Bir çay kaşığının ucu ile de bebeğe veriyormuş. (bu konuda kararsızım) 1 ay çok sıkıntı çelmiş ama çareyi tane kimyonda bulmuş

saideeeee canım TV de bi profesör lohusalıkta bebeğin gazını gideren ve annede sindirimi kolaylaştıran bı çay tarifi vermişti ben daha hamileyim ama not etmiştim yazıyım dene istersen inşallah şifa olur..
        ~ BEBEKTEKİ GAZI ALMAK VE ANNENİN SİNDİRİMİNİ KOLAYLAŞTIRAN ÇAY TARİFİ ~

• 1 tatlı kaşığı tane kimyon yoksa toz kimyon
        • 1 yemek Kaşığı ısırgan
        • 1 yemek Kaşığı ıhlamur
        • 1 yemek Kaşığı rezene
          -1 çay kaşığı anason
          Canım bu malzemelerin hepsini at suya kaynat..süzerek iç ..eğer hazır böyle yeşil çay demlemek için süzgeçli demlikler var press diyolar ondan varsa süzgeç yerine koyup sıcak su ekleyerekte icebilirsin..Günde 3 kere yani sabah, öğle ve akşam yemeklerden sonra 1 fincan iç..

momsturk bende denicem bakalım inşallah çare olur 2 saatlik uykuylayım dünden beri bayılıcam artık🥺

saideeeee Doktora sormadan bebeğinize böyle şeyler deneyip içirmeyin lütfen

Kızlar ben aktardan Milk tea aldım herkez çok memnun. Ben 2 gündür içiyorum bebeğim 30 günlük 10 gündür ilk defa bugün kesintisiz uyudu hatta emzirmek için ben uyandırdım gözü kapalı emdi uykuya devam etti. Sütüm geliyordu çok şükür şuan göğüslerim çok sertleşti st dahada çoğaldı
            İçin de rezene anason kimyon zencefil daha da aklımda olmayan birsürü şey var. İbternettede satışı var bakabilirsiniz. İsteyen olursa fotoğrafını da atarım

saideeeee Arada bir kendine bi bardaga şekerli serbet yapıp içine bi çay kasıgı kadar kimyon at iç. Faydasını görürsün inşallah 🥰ben arada bir yapıyorum faydasını görüyorum