ayemzeyzey12 xelifgulxx bizim 2500 tutmuştu eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için ve sürekli takipli olduğum için indirimli hali bu
nurunhayali **Bende medovada Seçil kahveci elsürer e gidiyorum kendisi tüp bebek uzmanı çok ilgili güler yüzlü ama normal hamileliklere bakıyor mu bilmiyorum. Tüp bebek ile ilgili gidecekseniz tavsiye ederim ilk denemede tuttu çok şükür **
Serifedayan xelifgulxx mutlaka bakacağım muayene ücreti ne kadardı devlete gitmek istiyorum ama randevu almak çok sıkıntılı olduğu için düşünmüyorum
xelifgulxx Serifedayan Kızılay hastanesi de var Mevlüt okay Demirtaş fiyat 70 TL farabi hastanesi Mehmet Bardakçı 190 TL
Cerenerb Serifedayan yoğun bir doktor ama kesinlikle ilgisiz bırakmıyor numarasını veriyor wp den iletişim kuruyorduk biz o bana ya mesaj yazıyordu yada arıyordu yeni doğum yaptım doğum sonrası bile o kadar ilgilendi ki gerçekten düşünmeden gidin
ayemzeyzey12 prensesimveannesi aa öyle mi ben doğum yaptım çok şükür Mehmet hoca bi harika kesnlkle siz doğum yaptınız mı 🥰
prensesimveannesi ayemzeyzey12 postunu gördüm canım sezeryan olmuşsun nasıldı doğumun kaç günde kalktın ayağa 🥰 bide genel anestezi olmuşsun galiba tamamen uyutmuşlar ben uyanık olmak istiyorum istesek yaparmı doktor öyle
ayemzeyzey12 prensesimveannesi evet genel oldum doktor istediğiniz gibi yapıyor anesteziyi benm tansiyonm çıktığı için genel yaptılar. Çok rahat bir dgumum olmuştu üç dört gün de tam ayağa kalkmıştım ama tabi bol bol dinlendm yinede daha çabuk toplanmamı sağladı hatta herkes Nası sezeryanlısın diyordu😊 size de hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah 🌺
Emeltt Serifedayan fuat hocayla gece gunduz goruseblrsnz cok vcdNı merhametı olm bırısı cok ılgılı 36 . Haftamdayım ona gttm hep
Mmmirayyy Serifedayan sizi çok iyi anlıyorum o yüzden o kalabalık bekleme beni de huzursuz ettiği için randevülerimi ilk sırada sabah saatlerinde almakta buldum çareyi ama dr.um kanaman olur bebeğin hareketini hissetmezsin bi durum olursa 7/24 çık gel dedi bu bile içimi rahatlattı ☺️