aysegulekinci Dolunay_ 18 kilo aldım ben 😂 doğuma kdr fazla almaz umarım bebişşşş normal doğum düşünüyorum çünkü
Dolunay_ aysegulekinci Ben de 16 kilo aldım çok da farklı değiliz 😂😂. İnşallah ya ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ama doktor sen yemenden kıssan bile çocuk kilo alacaksa alacak dedi. Senin depolardan alır dişin çürür vs dedi. Pek de engellenemiypr sanırım 😄
birgul_990 Bahser kesinlikle çok önemli doktor benimki de 35te 3 kilo dedi bir hafta sonra yani bugün başka bir hastanede başka bir doktora göründüm 2500 dedi Şok oldum sonra tekrar kendi doktoruma göründüm 3100 dedi. Tabiki yanılma payları var ama bu kadar mı. Çok canımı sıktı.
Dolunay_ birgul_990 Baya farklı söylemişler 😮. Acaba hangisi doğru ya. Ama sağlıklıysa çok da kafanıza takmayın bence
Gzgnx Burcunuz ben de öyleydim her gün et yumurta yoğurt kaşar yedim istisnasız sonradan toparlardı 👍
Dolunay_ Dilaraeslem ooo maşallah siz baya dikkat etmişsiniz. Gerçi ben de dikkat ettim zaten yağlı tuzlu yemek hamurişi vs yapmıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim o da tam buğday yiyorum. Ama bünyeyle de alakalı sanırım. Çünkü ne kadar dikkat etsem de kilo alımımı durduramadım. İlk başlarda bol pilates yaptım. Ama yok yani aldım yine de. Hayırlısı ya dediğiniz gibi verilir elbet. İlk başta çok takıyordum da şuan pek de umrumda değil. Az kaldı zaten elbet verilir kilolar
Dolunay_ Sevgikaya1525 Hiç bilmiyorum ya. Kuzenlerim arkadaşlarım hep bu zamanlarda doğurmuştu. O yüzden yine de ufak bi ümidim var 😍
Elifgoktug1 Dolunay_ bolca yürüyüş Papatya çayı adacayi tarçın çayı hurma ananas ve squat bunlarla güzel bir doğum olur inşallah gecikmeden🤗
Dolunay_ Elifgoktug1 O kadar zor geliyor ki onları yapmak 😂. Çok kilo aldım sanırım artık dizlerim ağrıyor squat yaparken. O yüzden onu bıraktım. Adaçayı içmeye başlayayım o zaman teşekkür ederim 😊
azraa51 Anneler bende 35/1 haftamdayim ama kilosu tam 2 dokdorum cok az oldugunu kilooo almasi gerekdigini sölyedi yoksa sezeryan olacakmis ilk bebegim, ne yersem bebek kiloo alir yardimci olabilirmksiniz❤️
Dolunay_ azraa51 kaşar yoğurt muz meyve aldırıyor diyorlar canım başka bilmiyorum dene bakalım. İnşallah sağlıkla kilosunu alır bebiş 🥰
Elifgoktug1 Dolunay_ ne kadar kilo aldın haftan kaç suan🙃 bende oğlumda riskli geçmişti yatarak bitirdim gebeliği son ayın sin 2 haftası yürüdüm sadece ve tam 22 kilo almistim🤭 buda riskli geçiyor yatıyorum daha 10+4 ve şimdiden 4 kilo aldim😏 sanırım bunda bi 30 kilo falan alirim😅