Dilanser Merveikratanem öyle mi ay şimdi nasil merak ediyorsundur ben ikisininkinide bilmiyorum allah hayirli evlat nasip etsin inşallah 💕😊
Gzmhsyn Dilanser cinsiyetini öğrensem daha fazla heyecan olacak oda yarın nasip olursa benimde 25 şubat görünüyor şuan 15 haftalık 🤗
Ruzgarperisi Dilanser tahmini doğum tarihi 6 Şubat . İnşallah.Allahin izniyle.. başlarda çok sıkıntı çeksemde. Ara ara ufak tefek sıkıntılar oluyor ama şükürler olsun yolunda gibi .cinsiyetimiz henuz bilmiyoruz
merve100 Fatma2144 bende normalde çok severdim ama şu dönemde uzaklaştım sırf hareketini hissedeyim diye bol su içip dişimi fırçalıyorum ağzımda tat kalmasın diye
kelebekimm merve100 butun gece durmadi bnm ki uhkudan uyandirdi kac sefer. Gunduz de bekliyorum oynasin diye. Gece kusu olacak diye korkuyorum.😂😂😂 cikolata felan fayda etmiyo bize
milayerli Şubat 20 görünüyor bizde de bakalım sezaryen olacak yine 😊 cinsiyeti %90 erkek dedi ama bakalım 20 eylulde randevum var o zaman netleşir
Rmys09 Busramnida benimki de 5 Şubat diyor ama Ocak sonu gibi geliyor bana da 16.haftada öğrendim kızım oluyor sizin ki hala nasıl belli olmamış 🌸