birtanesi Deletedmom23234 2 oğlumda da hep öyle diyordum ama 40+5 buluyorduk🤣🤣🤭🤭 bakalım bu defa neler yaşicaz 🥰🥰
emiras59 Deletedmom23234 kız sende doğurdun yaa ne güzel hamiş hamiş takılıyorduk burda 😅 Allah sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin 😍😍😍
Melisaustundg Öncelikle gözünüz Aydın olsun Rabbim uzun ömürler versin yavrunuza bende spinal Sezeryan olacağım ama baş ağırısı bel ağrısı yapıyor diyorlar siz de de oldu mu 🤨
Deletedmom23234 Melisaustundg Olmadı çünkü sade nescafe tükettim bol bol. Ayrıca eşarp ve yelek aldım yanıma ağrım sızım olmasın diye ☺️
Hifaefraimm Deletedmom23234 vallaha gülerek okudum vallahi sezaryene ısındım resmen😂😂😂rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin en çok güldüğüm bölüm ise taksi şoförü nun koltuğa bakmasına ce senin sözüne güldüm
Mukaddesdvc Deletedmom23234 maşallah hersey çok güzel bendr sezeryan olacam sorum sonta takılırken agrı oldumu
Deletedmom23234 Mukaddesdvc Uyusturmadan taktıkları için oldu fakat anlık olarak bı ağrı oldu o kadar
Zezeeeyyldrm Deletedmom23234 öncelikle Allâh bağışlasın bebeğiniz ters olmasına rağmen neden direk sezeryan değilde açılma ve sancıyi beklediler
Deletedmom23234 Zezeeeyyldrm teşekkür ederim ❣️ devlet hastanesi olduğu için doktorlar son ana kadar beklettiler normal doğum olabilir diye. Bebek sancıyla dönebilir diye ☺️
Crcs Deletedmom23234 hayirli olsuuuun 👶🏻🌿 heyecanla okudum 🤭 hiç bi bilgim olmadigi için soruyorum bebek ters olduğu için mi spinal sezeryan kararı verildi?
Deletedmom23234 Crcs Teşekkür ederiimmmm❤️ bebek ters olduğu için sezaryen kararı verildi ☺️ spinal veya genel olmak da tercih meselesi ☺️
Gonul_enes Deletedmom23234 arkadasim maaallah allah anali babaki buyutsun, sicak su torbasini bi kisiden daha duydum agrilar icin, lutfen beni aydinlat sicak su torbasini nerene koydun ayak altinami
Deletedmom23234 Gonul_enes Teşekkür ederiimm 😘 hem ayaklarımın altına hemde sırtıma koydum ☺️ fakat belime ve karnıma koymadım kan pıhtılaşmasın diye ☺️
Tazeeanneee Deletedmom23234 reglinin ilk günü gibi oluyor ozaman hafiften korkuyorum doğumum bormal mi sezeryan mı olcak belli değil ama yüm hikayeleri okuyup kendimi mıtive etmeye çalışıyorum inşallah tüm hamişlerin çok kolay olur 💜
Deletedmom23234 Tazeeanneee Korkmayın lütfen 🙏🏻 Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cansu_bakirrr Deletedmom23234 hayırlı uğurlu olsunn benimde doğum yaklaştı sezeryan olcak baya rahatlattın :) rabbim sağlıkla analı babalı büyümesinii nasip etsin inşallah
Begonvill Milkshakee aslnda normal istiyorum ama catı muayenesinde briaz fikrm ddgişti😂 doktora bıraktım artık hayırlısı bakalım
Patatesimmm Deletedmom23234 gözler doluu doluu🥺 çok sevindim Allah uzun ömürler versin bebeğine💙 sana da hemencik şifa versiiin🙏🏼 Bu arada dereotu ye bol bol süt yapar😂
Deletedmom23234 Patatesimmm Canım patteesim 😁❣️ arkandan bende doğurdum dayanamadım 😁 marul ve su içiyorum bol bol 🤭
semra34_erkan Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün ben şafak 2 tık yok darısı benim gibi bekleyenlerin başına öpüldünüz hayırlı olsun tekrardan