Btl_57 Deletedmom23234 Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲 Doğum macerenizi çok güzel anlamışsınız.. Size bi sorum olucak ti. Bende çam sakura hastanesine gidiyorum 22 haftalık hamileyim acaba doktorunuzun adı neydi memnunmuydunuz hastaneden doktordan
Deletedmom23234 Btl_57 Teşekkürler 😍 öyle belirli bir doktorum yoktu randevu bulduğum an artık hangi doktora denk geldiyse ona gidiyordum 🤭 hepsi birbirinden iyi bu arada bütün doktorlara muayene olmusumdur😁
Begonvill Milkshakee aslnda normal istiyorum ama catı muayenesinde briaz fikrm ddgişti😂 doktora bıraktım artık hayırlısı bakalım
[silindi] Deletedmom23234 sağlıkla mutlulukla büyütün ❤️❤️❤️ Sıcak su torbasını belinize mi karnınıza mı uyguladınız ? Ben ilk defa duydum da ondan soruyorum kusura bakmayın
Momcrowns Deletedmom23234 titremenin sebebine ne dedi doktor . Bende aşırı titredim iki sezaryende de .
Gulsah03p Deletedmom23234 hadi gözün aydın kuzum çok güzel dogumun olmuş maslaalh allahım analı babalı büyütsün Inslaalh bu arada bende o hastaneye takipliyim orda doğum yapicam kaç gece kaldın acaba kimi 2 gece diyo kimi 3 bide odada tekmi kaliyosun 2 kisiliktee oluyomus heralde
Deletedmom23234 Gulsah03p Teşekkür ederiimm 😘 genellikle iki kişilik odalar oluyor sezaryen de ☺️ 2 gece kalmak zorunlu yani 48 saat. Sonra da duruma göre taburcu olabilirsin😘
Gulsah03p Btl_57 hangisine denk gelirse canım bu zamana kadar 4 5 doktora denk geldim.hepsindende menmun kaldım zaten genelde asistanlar bakıyo
Btl_57 Evet asistanlar bakıyor ama doğum esnasında belirli doktorumuz olmazsa ve diğer doktorlar bakmazsan diye korkuyorum açıkçası
Anne55_ Deletedmom23234 ay hayırlı olsun ne kadar pozitif darısı başımıza inşallah ❤️❤️ Şey sorcam ya sonta takarken acıyo mu
Deletedmom23234 Anne55_ Aminn inşallah ❤️ uyuşturulmazsa acıyor valla yalan yok ama anlık bı ağrı oluyor. Daha sonra da sanki idrarın var da yapamıyormuşsun gibi bir his oluyor bu kadar ☺️
Eligulu Deletedmom23234 Eşarp ne alaka anlamadım çok komiksiniz ama taksiciye arabaya işemedim demek biraz Ayıp olmuş 😂 bide merak ettiğim bişey var sezaryen doğumda bebeğin suyu nereye gidiyor
Deletedmom23234 Eligulu Ben orda doğum yapıyorum bence onun yaptığı ayıp banane🤭 eşarp da baş ağrısı için. Bebeğin suyu nereye gidiyor bilmiyorum 🤷🏻♀️
Rabia1234 Deletedmom23234 canım bende çok kasık ağrısı olmaya başladı bende doğuracam diyorum ama gerçek sancı belden sanırım
Deletedmom23234 Rabia1234 Belden karına doğru sızı şeklinde ağrılar oluyor ya işte gerçek sancı öyle oluyo☺️
Seia Deletedmom23234 öncelikle Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin geçmiş olsun canım yavruna kavuşmuşsun ne güzel :) Çocuk çıktıktan sonra karnına baskı yaptılar mı bazıları o kadar basınç oldu ki nefesim kesildi diyorlar
Deletedmom23234 Seia Teşekkür ederiimm darısı isteyen herkesin başına inşallah 😍 ya o kadar uyuşturulmuş hissediyorsun ki o an birşey hissetmiyorsun bence heyecandan başka 🤭