Ayguns Deletedmom23234 özgemmmm hikayeni şimdi okuyabildim. Her anlattığını birebir detayına kadar gözümde canlandırarak okudum. Ne heyecanlı , ne güzel 😍 çok şükür herşey senin için çok güzel geçti . Darısı bizlerin başına inşallah 🥰 seni de minik paşamıda öpüyorum aşko 😍❤️
Deletedmom23234 Ayguns İşte forumun bana kazandırdığı nadir and özel bir arkadaş dahaa 😅❤️❤️ teşekkür ederim Kuzucumm amin inşallah ya 😍
Deletedmom23234 Burcunuz Valla özelden hiçbir farkı yok. 2 gün kaldım yemeklerinden tut, hizmete kadar herşey dört dörtlük. Sezaryen sonrası gaz çıkarana kadar belli yemek veriyorlar kişiye özel. Gaz çıkardıktan sonra da normal olarak ne varsa onu veriyorlar. O kadar ilgililer işte 🤭
akgunbirsen Yiiiaa tebrik ederim 🥳 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🧡 hayırlı evlat olsun, ayağına taş değdirmesin inşallah. 🙏🏻 Şimdi gelen mucizenin tadını çıkarma zamanı bol bol sarıl, öp evladına darısı bizlere 🥳
Deletedmom23234 akgunbirsen Ah o kokusuuu😍 teşekkür ederiiiizz🥰 o kadar dua ettim ki her birinize inşallah sende sağlıkla kucağına alll😘
1425 Deletedmom23234 Hayırlı uğurlu olsun annesi sağlıkla huzurla büyüsün bebiş darısı zamanı gelince başıma inşALLAH tüm gebelerin..RABBiM bir avazda kurtarsın bizleri İNŞALLAH amin 🤲🏻
Mutluolmaliyim AysezulalGvn aynen canım bencede çok rahat bı ameliyat geçirmiş eşine anlatmış olman benimde yüreğime su serpti herkese mutluluk dolu anılar dilerim inşallah güle güle sağlıkla büyüsün tüm yavrular🥰♥️
Ekose9 Deletedmom23234 ayy hayırlısı olsunn sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz gözünüz aydınn 🙏🏻🙏🏻 34 haftalığım benimde az kaldı merak ediyorum da bu aldığınız dependler ped olanlar mı yoksa külot olanlar mı hangisinden almalıyım
Deletedmom23234 Ekose9 Çok teşekkür ederim 😍 külot al mutlaka o kadar esnek ki ve xl al ne kadar bol olursa o kadar iyi zaten lastikli olduğu için can yakmıyor dünyanın en güzel icadı 😁
Zeyzey97 Deletedmom23234 rabbim sağlıklı anali babalı büyütsün canim Ben anesteziyi sorucam Nasil aci hissettin mi sırf bu koruma genel anestezi olmak istiyorum
Deletedmom23234 Zeyzey97 İnan bana spinal sezaryen daha da kolay ve çok rahat. Hiçbir acı hissetmiyorsun. Düşün yani ben şarkı mırıldanırken bitti bile dedi doktor şok oldum Vallahi 😅🤭
Deletedmom23234 Kadernur12 Doktorlar da çoğunlukla söylüyor 35-37. Haftadan sonra dönmediyse biraz zor olabiliyor dönmesi diye ☺️ kendini normal doğuma şartlama. Bebeğin sağlıklı olsun da ikisi de olsun önemli değil 😘 benim bebeğim de hep tersti hiç dönmemişti zaten 😁
Denizz-Derya Deletedmom23234 hayırlısı uğurlu olsun okuyunca içim rahatladı biraz benimde planlı sezeryan bebeğim ters hiç sancım yok bu cuma doğum olucak inşallah ❤️
Deletedmom23234 Denizz-Derya Teşekkür ederiimm 😘 korkma olur mu 🙏🏻 sezaryen sonrası ilaçlarını da aksatma 😍
Deletedmom23234 birtanesi Hahahaha 😅😅😅 teşekkür ederim, Amin inşallah ❤️ deme öyle he bu haftalarda hafiften sancın varsa çok beklemez bebiş 😁😘
birtanesi Deletedmom23234 2 oğlumda da hep öyle diyordum ama 40+5 buluyorduk🤣🤣🤭🤭 bakalım bu defa neler yaşicaz 🥰🥰