Hifaefraimm Deletedmom23234 ayy hiç güleceğim yoktu😅😂😂allahta seni güldürsün evladın da böyle ğozitif olur inşallah
34Kubra Geçmiş olsun merhaba ben de şunu merak ediyorum gebe mahremiyetine önem veriyorlar mı hastanede. Kaç kişi giriyor doğuma ? Daha sonraki kontrollerde tek bir doktor hemşire mi geliyor odaya yoksa grup şeklinde mi kontrole geliyorlar?
Deletedmom23234 34Kubra Doğumu bilmiyorum fakat sezaryen doğum da bı 7-8 kişi vardı sanırım. Ben herşeyi ile çok memnun kaldım. Gebe mahremiyeti ne de çok önem veriyorlar☺️
Elifgoktug1 Tazeeanneee ablam 2 normal yaptı 30 35 gün kadar da onun sürmüştü kişiden kişiye değişiyor bence dediğim gibi
desem Deletedmom23234 ya boyle pozitif dogum hikayelerini duyunca cok kryif aliyorum elbette her dogumun kendine ozgu surecleri var ama hamisler olarak guzel seyler duymak istemiyoruz senin adina okadar sevindim ki rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
Eda1982 Deletedmom23234 canım allah analı babalı büyütsün maşallah 2 hafta sonra doğumum var benim de sezaryan olucam büyük ihtimal genel anaztezide ayılamıyorum spinal belden uyuşturup sezeryan mı oluyor 😘
Deletedmom23234 Eda1982 Spinal belden uyuşturuluyor bı 3 4 saat kadar uyuşuk oluyorsun sonra geçiyor ☺️
Deletedmom23234 Zeynep_49 Depend külot gibi yüksek bel. Sonda da ilk başta hafif yakıyor ama sonra geçiyor
Aleybcksz Deletedmom23234 hayırlı olsun öncelikle bir kaç şey sorucam ilk olarak acı varmıydı hissettiniz mi ikinci olarakta sonda takılıyormu ve onu hissettinizmi
Deletedmom23234 Aleybcksz Acıyı ilk kalkışta tabii ki hissettim ameliyat sonuçta ☺️ sonda takılırken bir tık yanma hissi oluyor
Deletedmom23234 Mmmucizemm Tabiii çok memnun kaldım ❤️ bende bahçelievler de oturuyorum 40 dakikalık yol var pek yakın değil ama hastane çok güzel değer yani